Interviu – Sarah: „Pot sa spun ca muzica este totul pentru mine”

Sarah Munteanu, pe numele ei adeavarat, împlinește 14 ani în toamna acestui an, este din Onești, orașul care a dat multe vedete lumii din muzică și sport. A început să cânte de la vârsta de 7 ani, atunci când părinții au observat că are înclinații spre muzică și au înscris-o la școala de canto My Music Art sub îndrumarea profesoarei Irina Pashalov, unde activează și în prezent. A lansat de curand „Fiori”, prima piesa cu videoclip si am stat de vorba cu ea.

Bravonet: De unde esti, unde te ai nascut?
Sarah: Născuta in Onesti pe 16.09.2008

Cand ai inceput sa canti? Cine a observat ca ai voce?
La vârsta de 7 ani, fredonând prin casa, părinții mei au observat ca am înclinații spre muzica. Am mers la profesoara mea actuala Irina Pashalov, confirmând și ea talentul meu. Activez la școala de canto Mymusicart.

Care au fost primele melodii fredonate?
Primele melodii fredonate au fost din filme muzicale adecvate vârstei de atunci.

Cine ti a dat numele de scena?
Numele de scena SARAH a fost dat de producătoarea piesei cât și managerul meu Bogdan Toma, cei care au crezut in talentul meu.

sarah
sarah

Cu cine ai colaborat pentru piesa Fiori? De ce acest titlu? Canti despre dragoste dar ai iubit vreodata?
Primul single ,,Fiori” este produsă în studiourile Quna music și este compusă de Alexandra Dinu, de producția videoclipului s-au ocupat cei de la Călătorie Magica, regizor Marian Pîrjol (MaSaO), de styling s-a ocupat L’atelierCouture-Loredana Ciangau, Make-up & Hair Adelina A. Da, cant despre dragoste pentru ca am simtit ,,Fiori”, perioda adolescentei ne oferă des sentimentul asta

Ai filmat un videoclip. S a intamplat ceva haios la filmari? Ai filmat cu o masina – iti doresti sa ti iei carnetul de conducere?

Filmările au fost făcute intr-o hala și am suportat frigul de dragul piesei,iar la 18 ani cu siguranța voi avea carnet.

sarah - fiori
sarah – fiori

Ce alte pasiuni mai ai? Ce ti place sa faci in timpul liber? Iti place sa fi si sa te imbraci la moda? Mergi la cumparaturi online sau prin magazine?
In timpul liber merg des la cinema, îmi plac filmele horror, și citesc foarte mult – Anna Todd, preferata mea. Îmi plac hainele ,,de brand’’ și prefer sa merg in magazine, nu fac cumpărături on-line. Ca și pasiuni in afara muzicii este Make’up-ul, urmând sa ma perfectionez in acest domeniu la vârsta potrivită.

Cum merge cu scoala? La ce materii esti as?
La școala, ca și materii preferate sunt limbile străine, unde excelez ca și note. Nu îmi plac materiile exacte și voi merge pe parte umană.

Ce ti doresti pentru urmatoarea perioada? O colaborare muzicala cu cineva anume? Ce cantareti iti plac de la noi din tara dar de afara?
In viitor urmează o colaborare cu Alexandra Dinu cât si cover-uri și participări la Festivaluri naționale.
Artistul meu preferat este Tate McRae, piesele ei ma reprezintă ca și compoziție și timbru. Din pasiune pentru ea am înregistrat Cover-uri (R U Ok? și You broke me First) Menționez ca muzica este totul pentru mine, zilnic îmi repet piesele și merg la ore de canto de 2 ori pe saptamana.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata