Interviu Robert Toma: „In aceasta izolare doar am facut muzica”

Pe Robert Toma il stiti datorita muzicii bune pe care o face atat ca interpret cat si compozitor. Si din multe colaborari muzicale, una find chiar cu Marius Moga la „Toata Vara”, o piesa care a fost un hit de vara. Ce a facut Robert in perioada aceasta, puteti afla din interviul urmator.

robert toma
robert toma

Bravonet: Ne-am intors online si am vrea sa stim ce amintiri ai legate de revista?
Robert Toma: Am aparut inca de la primele piese in revista si am apucat-o, fiind una dintre cele mai tari reviste. Ma bucur ca reveniti si ca sunteti online cu vesti proaspete despre muzica si artisti.

Ce ai facut in perioada asta e izolare si cu cine ai stat?
Am stat cu iubita mea. Am facut acelasi lucru, adica muzica, am colaborat cu foarte multi artisti si o sa scot in curand piese noi. Am lucrat la diferite proiecte solo, dar si la proiectul meu. Vreau sa ma ocup de contul meu de Youtube.

robert-toma-si-iubita
robert-toma-si-iubita

Ai muncit in perioada de izolare, insa nu te gandesti la o vacanta?
As vrea sa plec undeva, insa nu stiu unde. Poate undeva la munte.

Vei lansa ceva nou curand?
Stati cu ochii pe mine si veti vedea, Am multe surprize.

Ti-ai dezvoltat noi pasiuni in izolare?
M-am ocupat de muzica. Sa fiu sincer cred ca am deschis playstation-ul de vreo doua ori, Nu am avut timp sa ma joc sau sa fac altceva. Nu m-au prins serialele.

robert-toma-adda-si-liviu-teodorescu
robert-toma-adda-si-liviu-teodorescu

Ai tinut legatura cu colegii de breasla in izolare?
Am tinut legatura cu toata lumea, am pus la cale proiecte noi. A prins bine izolarea asta. Toti cred ca au facut la fel. Am lucrat cu Alex Parker si m-am vazut mai des…

Ai un mesaj pentru cititorii nostri?
Sa citeasca Bravo online pentru ca e bine sa avem noutati, Avem nevoie de genul asta de site uri muzicale, cu noutati, cu vedete si lansari de piese. E bine sa ne extindem si e bine pentru artistii mari si mici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata