Interviu Razvan Banica: „Am avut 4 ani de filmări non stop, care mi-au marcat adolescența”

Actor de teatru, dar si de televiziune, Razvan Banica a jucat in „Ingerasii”, „State de Romania” si „Iubire si onoare” dar si in nenumarate piese de teatru, fiind angajat la teatrul Nottara din Bucuresti. In plus, nu numai ca a aparut in cateva videoclipuri dar el si canta si cu siguranta ca va mai avea cateva surprize muzicale, despre care ne-a vorbit in interviul urmator, despre care puteti citi mai multe in interviul exclisiv urmator.
Bravonet: Am revenit online si am vrea sa stim ce amintiri ai legate de revista si daca ai aparut in print si ai participat la evenimente organizate de noi in trecut. 
Razvan Banica: Bine ați revenit ! Prima oară cred că am apărut în printul vostru acum vreo 10 ani. Încă mai păstrez acasă, în sertar, acea ediție tipărită.
razvan banica la teatru
razvan banica la teatru
Pentru cei care nu te stiu ne poti spune cateva lucruri despre tine?
Sunt actor al Teatrului Nottara, am jucat în peste 30 de spectacole până acum, am făcut televiziune și serial de televiziune si de putin timp fac parte din familia Quantum Music.
Cine te a inspirat sa devi actor?
Nimeni. Eu singur am ales.
Putini stiu ca ai si voce si ai incercat o cariera in domeniu. Ai filmat chiar si un videoclip. Ce ai alege intre muzica si actorie?
E ca și când m-ai întreba cu ce picior îmi place sa merg mai mult: cu stângul sau cu dreptul ? Le aleg pe ambele căci fără una dintre ele as fi șchiop.
Se spune ca semeni ba cu Stefan Banica sau Enrique Iglesias… ce le spui fanelor tale?
Că semăn cu Răzvan Bănică.
razvan banica irina rimes si ana baniciu
razvan banica irina rimes si ana baniciu
Ce ai facut in perioada asta de izolare? Unde si cu cine te ai izolat?
Mi-am găsit timp pentru mine și am lucrat la câteva proiecte personale în care cred foarte mult și care se vor materializa în perioada imediat următoare.
Cum ti ai petrecut timpul?
În cea mai mare parte a timpului am scris muzică. Două dintre melodiile compuse au ajuns la Irina Rimes care le-a și inclus pe noul ei album, „Pastila”. Este vorba despre „Somn ușor” și „Mică și slabă”. Am scris inclusiv pentru Raluka, Ana Baniciu și pentru mine. Despre toate acestea, veți afla, dar mai ales auzi în perioada următoare.
Ai o relatie speciala cu Ana Baniciu si Irina Rimes….
 Irina și Ana sunt prietenele mele. Lucrăm împreună din punct de vedere muzical și facem o echipă foarte frumoasă în cadrul familiei Quantum Music !
actorul razvan banica
actorul razvan banica
Ce pasiuni noi ti ai descoperit in izolare?
Le-am dezvoltat pe cele vechi, pe care deja le aveam.
Ai fost nevoit sa ti anulezi vacante sau deplasari?
Din păcate, da. Atât vacanța de vară cât și multe dintre spectacolele programate.
In cate spectacole jucai si s au anulat? 
La Teatrul Nottara joc în 8 spectacole și mai am încă 2 spectacole independente, în colaborare cu alte teatre din București. Toate 10 s-au anulat.
Aveai proiecte speciale?
Proiectele „speciale” urmează să vină din toamnă. Este vorba despre două proiecte în care cred foarte mult. Unul de televiziune și unul muzical la care lucrez în perioada aceasta.
actorul razvan banica
actorul razvan banica
Ai jucat in cateva seriale de succes, nu ti este dor de aceea perioada?
A fost o perioadă frumoasă a vieții mele. Au fost 4 ani de filmări non stop, care mi-au marcat adolescența și care mi-au confirmat alegerea de a deveni actor profesionist. Întotdeauna îmi voi aduce aminte cu drag de acea perioadă.
Ai ceva planuri pentru urmatoarea jumatate de an? 
Așa cum ți-am spus și mai sus, am două proiecte la care lucrez în acest moment. Unul este legat de un format de televiziune despre care nu îți pot da mai multe detalii în acest moment, celălalt se referă la muzică și îți pot spune, că din toamnă voi lansa primul meu EP, cu sprijinul Quantum Music, al cărui artist sunt. Quantum e locul în care mă simt ca acasă, este o familie superbă care m-a primit cu brațele deschise și care îmi dă speranța, încrederea și energia necesara pentru a-mi duce proiectele muzicale la un nivel super profesionist.
Ce muzica asculti? Ce solisti iti plac?
În momentul în care îți răspund la întrebări, ascult Harry Styles. Îmi place mult și mă inspiră.
Ai un mesaj pentru cititorii bravonet? 
Mă bucur să ne reîntâlnim și sper să ținem legătura prin intermediul Bravonet cât mai mult timp de acum încolo !
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata