Interviu Randi : „Primul proiect de care vreau să mă ocup e lansarea albumului cu piese în engleză”

Exclusiv pentru Bravonet Randi face marturisiri

Bravonet: Ai lansat o noua piesa cu Fayde! Ce ne poti spune despre acesta?
Randi: „Piesa Body Language este compusă de mine, apoi trimisă lui Faydee, care și-a scris versurile pentru partea sa. Este o piesă dance, groovie, care deschide un drum nou pentru mine. Mi-am dorit să explorez sound-uri și zone noi în muzica internațională și-mi doream de multă vreme să mă exprim în felul acesta. Vibe-ul este unul sexi, de flirt, vorbele fiind înlocuite de limbajul trupului și de energia celor care dansează și fac din asta un preludiu, un ritual! Mă bucură colaborarea cu Faydee, este un artist pe care îl respect și sperăm ca piesa noastră să ajungă la inimile ascultătorilor.

randi la videoclip
randi la videoclip

Videoclipul mă duce cu gândul la început de Morandi. Ce părere ai? Cu cine ai lucrat la el? 
Am lucrat cu Daragiu și Ioana M Stan. Sunt doi prieteni buni, cu care nu am lucrat la începuturile Morandi, însă de-a lungul carierei mele solo am mai colaborat cu ei. Cred că orice proiect de genul acesta în care sunt implicat o să aibă pe alocuri acel vibe de Morandi. Mă refer la piese dance, în engleză. Am filmat o zi pentru acest clip, a fost lejer și relaxant. Fiind înconjurat de o echipă cu care mă știu de ani de zile, lucrurile au decurs foarte bine. Fiind încă pandemie, cu restricții și complicații în ceea ce privește călătoritul, jumătatea cealaltă de clip, părțile cu Faydee, au fost filmate în Australia, acolo unde trăiește el. Dar chiar dacă am filmat la distanță, clipul este coerent și imaginile se potrivesc

randi
randi

Te-ai gândit la următoarea colaborare sau piesă?
Eu piesele le am deja, trebuie doar să vedem când și cum le lansăm. O să încercăm multe colaborări, ținta noastră fiind artiștii mari internaționali, însă probabil că voi face feat-uri și cu cei de aici, pentru că avem mult talent și potențial în generația care vine .

randi in vacanta la mare
randi in vacanta la mare

Ți-ai setat anumite proiecte pentru anul acesta?
Primul proiect este de care vreau să mă ocup este lansarea albumului cu piese în engleză. Abia aștept să vă arăt piesele la care lucrez deja de ceva vreme. Apoi, pam pam, poate nu vă așteptați la asta…am terminat deja de scris un scenariu pentru un film în română și vreau să filmez anul acesta! Și mai am încă un scenariu în engleza, însă vă voi povesti mai multe despre asta la momentul oportun. Pregătesc multe lucruri și suprize anul acesta!

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata