Interviu Randi: „Din izolare am ieșit cu un album, cu o schimbare de vibe și stil și cu multe proiecte de viitor”

Unul dintre cei mai indragiti solisti de la noi s-a reinventat de fiecare data. De la tanarul slabut, a devenut sportivul care este azi, de la cariera solo, la trupa Morandi, iar apoi compozitorul de la Famos Production nu a fost decat un pas. Randi scoate hituri pe banda rulanta si pregateste o multime de surprize, asa ca fiti cu ochii pe el dupa ce devorati acest interviu exclusiv pentru Bravonet!

Bravonet: Ai fost foarte creativ în izolare, ai lansat două videoclipuri. Care este povestea piesei „Femeia care m-a învins”?
Randi: Povestea e în mintea mea doar:)! M-am agățat de această expresie, care a dat și titlul și de acolo am dezvoltat mai departe. Este vorba despre femeia care îți dă scuturile și măștile la o parte și te vede și iubește așa cum ești. Dacă nu ați ascultat încă piesa, o puteți auzi si aici

randi femeia care m-a insvins
randi femeia care m-a insvins

Pare un videoclip atipic, altfel decât cele cu care ne-ai obișnuit. Cât ai filmat la el și unde?
Am filmat cu frații Spoială în Chișinău. Am primit de la ei un scenariu neobișnuit, cu care am rezonat de la prima citire. Am filmat de la prânz și până la ora 4 dimineața. Nu a fost ușor, pentru că s-a filmat mult în tehnica „one shot” și mișcările dintre noi și cameră trebuiau să fie perfecte și să curgă. Am repetat chiar și 3 ore pentru un cadru care a avut o durată de timp de 30 de secunde.

Ai mai compus și alte piese în izolare?
Am ieșit chiar cu un album din izolare, cu o schimbare de vibe și stil și cu multe proiecte de viitor! Abia aștept să termin toate colaborările pentru album și să îl lansez către urechile oamenilor!

sexy randi
sexy randi

Ce ai făcut în aceste luni de izolare? Cu cine ai petrecut timpul?  În mare parte cu mine, apoi cu familia fratelui meu, care e opusul plictiselii! Am meditat și am făcut mult sport, m-am uitat la seriale din când în când și am compus multă muzică!

Ți ai descoperit noi pasiuni?
Am descoperit că avem nevoie de timp cu noi ca să ne punem ordine în gânduri și să dăm un restart pasiunii și entuziasmului cu care privim lumea! Am redescoperit cititul și lumile celor care le-au scris!

randi
randi

Cu cine îți dorești să mai colaborezi?
Pe album o să am piese împreună cu Shift, Connect-R, posibil Smiley și alți artiști cu care nu am concretizat încă discuțiile.

Ai un mesaj pentru cititorii noștri?
Le doresc să fie relaxați și să privească cu încredere spre viitor, pentru că e singura cale de a ajunge în locuri mai bune.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata