Interviu Radhu: „Am ajuns in Mexico si am devenit cunoscut in muzica”

A placat in urma cu 4 ani in Mexico, unde am colaborat cu „el Internacional Mariachi”, cel mai cunoscut grup de mariachi. A urmat o colaborarea cu celebra actrita de telenovele Laura Zapata, sora superstarului Thalia si apoi i s-a propus lansarea unui disc in Argentina, alaturi de producatorii lui Luis Fonsi! Este vorba de Radhu, un roman care a lucrat si cu instrumentisti de exceptie, renumiți si foarte solicitati in America Latina, care au lucrat pentru Gloria Estefan, Luis Miguel, Luis Fonsi si altii. Romanul ne-a povestit mai multe intr-un interviu exclusiv!
S-a relansat bravonet si am vrea sa stim ce amintiri ai legate de perioada Bravo.
Perioada Bravo era perioada copilariei mele. Perioada in care erau la moda formații,in care cu toții eram mai colorat imbracati si mai inocenti! Amintiri in care parca un HiT chiar era hit si placea tuturor!

radhu
radhu

Te poti descrie in cateva cuvinte? Ce gen de muzica interpretezi?
Optimist, visator, prietenos si prea sensibil. Genul muzical este latino-cumbia.
Radhu, ne poti aminti povestea ta, cum ai ajuns in lumea muzicala latino?
Am placat in urma cu 4 ani in Mexico, unde am colaborat cu „el Internacional Mariachi”, cel mai cunoscut grup de mariachi. Acolo a urmat colaborarea cu celebra actrita de telenovele Laura Zapata, sora superstarului Thalia. Dupa aceasta colaborare mi s-a propus lansarea un disc in Argentina, alaturi de producatorii lui Luis Fonsi! A lucrat la discul „Puro Amor” cu instrumentisti de exceptie, renumiți si foarte solicitati in America Latina, lucrand pentru Gloria Estefan, Luis Miguel, Luis Fonsi si altii. Sunt singurul mariachi roman, singurul cantaret de cumbia si singurul artist român care s-a lansat la Televisa, leader-ul mondial al programelor in limba spaniola.

agatha laura zapata si radhu
agatha laura zapata si radhu

Ce faci in acest moment? Unde esti izolat si cu cine?
Stau in gradina! Izolat cu prietenii mei din Anglia.
Ce noutati muzicale ai?
Discul meu „Puro Amor”, creat in Argentina.
Esti si tu in izolare. De ce iti e cel mai dor?
Imi este foarte dor de familia mea si de libertate.
Ce ai facut nou in izolare, ce pasiuni ti ai descoperit?
Am invatat sa gatesc (putin)
Ai un mesaj pentru cititorii nostri?
Multimim pentru ca ne sunteti alaturi, doresc sa iesim cat mai repede din aceasta perioada si sa fim sanatosi si liberi!

 

Ce mesaj a scris solistul pe retelele de socializare despre noul lui proiect!

„Dragii mei, în sfârşit am repertoriul meu! Un stil unic, original , ales cu grija pentru mine ,de către marele producator din America Latină , Luis Perrusi, care mi-a pus la indemână cei mai buni instrumentişti din America de sud, care lucrează cu nume mari (Gloria Estefan, Luis Fonsi, Luis Miguel,Gilda etc). Un disc la care s-a lucrat intens, doi ani de zile, de la orele de dicție in limba spaniolă pâna la tehnica de a cânta stilul „cumbia” , îmbinat cu diferite ritmuri de muzica tropicală (plena din Uruguay, salsa cubaneză, candombe, elemente de rumba si bachata).

radhu alaturi de solistul Rafaga
radhu alaturi de solistul Rafaga

Fiecare temă are un mesaj pozitiv, fiecare cântec este inspirat din viața mea, un artist născut, un artist prin vocație, şi cu mult noroc , şi prin profesie! Este nevoie de mult curaj şi ambiție, pe care ți le formezi singur, dar şi de mult noroc! Povestea mea muzicală este încă o dovadă ca Dumnezeu ne vorbeşte prin oameni! #puroamor”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata