otniela sandu
otniela sandu
in

Interviu Otniela Sandu: „Imi doresc foarte tare să urc în mașină, să dau muzica tare, să deschid geamul, să simt vântul cum îmi flutură părul”!

Otniela a participat la mai multe reality-showuri

Fosta concurenta la „Survivor” de la Pro Tv si „Ferma – un nou inceput”, Otniela Sandu s-a facut repede remarcata in showbizzul autohton, mai ales prin aparitiile ei la evenimente mondene. In ultima perioada s-a apucat de actorie dar are si alte planuri, unele find anulate de pandemie. Am stat de vorba cu tanara despre trecut, prezent si planuri de viitor si iata ce a iesit.

Bravonet: Ce amintiri ai legate de Bravo și bravonet?

Otniela Sandu: Și încă ce amintiri! Așteptam să apară revista cum aștept acum să se facă plăcintă cu mere din cuptor.  Eram cu colega mea de banca, Magda și răsfoiam revista mereu. De câte ori nu am luat pedeapsă de la dirigintă pentru că ne prindea cu revista în oră. Acolo îi urmăream și pe cei de la Rebelde, eu, Mia acelor ani:)) cu stea în frunte și ca să nu fiu ca ea, un stras pe dinte și un tenes roz și unul albastru. Că deh, aveam și eu personalitate! :)) La multe mese pentru scoală am renunțat, doar pentru a îmi cumpără revista. Îmi este dragă pentru că îmi aduce aminte de  liceu.

otniela -sandu
otniela -sandu

Ești pasionată de noutăți din showbiz?

Doar dacă este un subiect care mă interesează în mod special. În rest, nu!

Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Efervescentă, colorată, sociabilă, surprinzătoare, aventuriera.

Ce făcut în izolare, ce pasiuni noi ți-ai descoperit?

În izolare am citit destul de mult, am descoperit niște seriale care mi-au plăcut foarte tare și mi-au captat atenția până la final. Și am descoperit că pot să rezist și în casă și să găsesc zilnic ceva nou de făcut, ceva de care să mă bucur.  Greu, dar am reușit!

Ce urmează pentru tine în carieră?

Zilnic construiesc, zilnic învăț, zilnic lucrez să fiu o variantă și mai bună a mea. În momentul ăsta toate atenția și energia și resursele mele merg către actorie.

otniela
otniela

De ce și de cine ți-a fost cel mai dor în izolare?

Familia, nepoțeii mei, prietenii, și de un apus la mare, pe o plajă. De un traseu pe munte, de actorie. Pff, sunt niște lucruri și niște oameni dragi după care am murit de dor. Dar uneori este bun și dorul ăsta!

Care va fi primul lucru pe care îl vei face pe 15 mai?

Posibil să nu fie exact pe 15 mai, dar îmi doresc foarte tare să urc în mașină, să dau muzica tare, să deschid geamul, să simt vântul cum îmi flutură părul și să aterizez la mare, pe o plajă și să văd un apus superb.

Ai un mesaj pentru cititorii bravonet? 
Să nu uite să viseze, să iubească și să fie copii. Și niciodată să nu renunțe atunci când își doresc ceva, imposibilul nu există. Doar noi îl putem face posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dl dani razboi

Dl. Dani lanseaza „Razboi”, in colaborare cu Vlad Cotrus.

Cum să slăbești în timp ce dormi