Interviu Mihai Nae: „Cel mai usor si placut este sa lucrezi cu animalele”

Desi lucreaza cu cainii, Mihai Nae s-a lansat si in muzica si a lansat videoclipul piesei „La Birou”, in colaborare cu Uddi. Despre acest proiect dar si despre lucrul cu cateii vedetelor si alte nebunii puteti citi in continuare un interviu exclusiv!

Bravonet: S-a relansat Bravonet si am vrea sa stim ce amintori aveti voi legate de revista si daca ati aparut in ea?
Mihai Nae: Nu am aparut in revista Bravo, deoarece nu ma apucasem de cantat de multa vreme, nu eram un artist consacrat si, din cate stiu eu, acolo apareau doar artistii cunoscuti. Dar, mai bine mai tarziu decat niciodata!

Cum s-a nascut colaborarea dintre voi, la piesa La birou?
Eu l-am sunat pe Uddi pentru ca am simtit ca pot da o imbunatatire majora piesei ,,Ego,, lucru care s-a adeverit. La a doua piesa si anume la cel mai nou single -,,La Birou,, a fost cam la fel si zic eu ca nu m-am inselat. Avem doua clipuri si doua piese foarte bune, vocea minunata a lui Uddi mixandu-se forte bine cu a mea.

Ati filmat si un videoclip. Cat au durat filmarile?
Filmarile au durat cateva ore, insa cum nu am fost multumiti de rzultatul initial, am refimat cateva cadre – alte cateva ore.

Mihai, ce e mai usor, sa lucrezi cu oamenii sau animalele?
Cel mai usor si placut este sa lucrezi cu animalele. Cu oamenii, din nefericire, e mai delicat.

ruby si antrenorul mihai
ruby si antrenorul mihai

Ce ai facut pe perioada izolarii? Cu cine ai stat si unde?
Eu am muncit cu ai mei catei pastrand distanta de stapani. Am cantat, am compus. Am compus o piesa noua, care se numeste ,,Iubirea,, si caruia urmeaza sa ii filmez un clip.

Mihai, tu cu animalele caror vedete mai lucrezi? Urmeaza si alta colaborare muzicala?
Acum lucrez cu Ruby si cu Pepe, dar urmeaza in curand ceva surprize. Este posibil sa mai am o colaborare, insa nu s-a concretizat inca. Cu siguranta o sa va placa daca va lua nastere aceasta colaborare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata