Interviu Lorena Visan: „Pe la 12 ani cand eram indragostita de Justin Bieber”

Zilele trecute ne-am intalnit cu Lorena Visan, creatir de continut si youtuber la pisicina de la W Creator pentru a afla mai multe amanunte despre ea si activitatea ei. Astfel ca ce am aflat puteti citi mai multe in interviul pe care il puteti citi in continuare.

Bravonet: Pentru inceput te rugam sa ne spui cateva cuvinte despre tine.

Lorena Visan: Buna, sunt Lorena Visan, am 23 de ani si sunt content-creator pe cele trei mari platforme: Instagram, TikTok si YouTube.

lorena visan
lorena visan

Care dintre ele iti place cel mai tare?

Cel mai mult stau pe Instagram, imi place pentru ca pot comunica foarte usor cu comunitatea mea. Dar visul meu era sa devin cea mai mare vloggerita din Romania. Asta pe la 12 ani cand eram indragostita de Justin Bieber si voiam sa ma recunoasca de pe YouTube. Asta-i povestea vietii mele. Inca nu m-a recunoscut, dar mi-a dat follow pe Twitter.

Citeai revista Bravo?

Da, normal, aveam camera tapetata cu postere cu Justin Bieber.

Te gandeai vreodata ca o sa apara un articol cu tine in Bravo?

Nu, insa am inca revistele de atunci.

lorenavisan
lorenavisan

Cate tatuaje ai?

Am 10 tatuaje, pe maini, degete si picioare.

Ce ai facut in pandemie, in izolare?

Am mancat foarte mult. Am creat continut pentru comunitatea mea. Mancam in timp ce analizam ce face concurenta mea. Pana si mama este content creator, si-a facut cont pe TikTok in pandemie.

Am vazut un vlog in care iti sunai urmaritorii si erau unii de 12 ani…

Da, au telefon la 12 ani… sunt mult mai maturi, cunosc mai bine tehnologia, sunt mai deschisi decat noi la varsta lor. A fost o experienta placuta si imi doream demult sa fac acest lucru, dar niciodata nu credeam ca este momentul. A fost frumos.

Ce continut faci pentru urmaritorii tai?

De entertament, challenge-uri, vlog-uri de calatorii, nu prea intru in zona asta de sfaturi.

lorena-visan
lorena-visan

Ce gen de poze iti place sa faci?

Imi place sa surprind ceea ce fac, unde merg, sa fiu foarte naturala, mai exact, vreau ca cei care ma urmaresc sa vada cum sunt eu in viata de zi cu zi.

Ce planuri ai pentru urmatoarea perioada?

Vreau sa creez din ce in ce mai mult continut, mai bun si de calitate. Si imi este foarte dor sa calatoresc, sa plec la munte.

Ce calitati ar trebui sa aiba un creator de continut?

In primul rand, trebuie sa-ti doresti, iar mai apoi creativitatea este cea care sustine totul. Pe langa aceste doua aspecte este important sa fii dezinvolt, sa iti placa sa socializezi foarte mult, sa iubesti oamenii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata