Interviu Jorge: „M-am apucat de TikTok si am descarcat aplicatii noi pentru facut sport in plina pandemie”

Jorge sau George Papagheorghe a fost mereu un artist complet, cameleonic, un barbat frumos care a facut si face si televiziune. Din cauza pandemiei de CoVid19 i s-au anulat filmarile la „The Masked Singer” ce trebuia sa inceapa la Pro TV, spectacole dar si o excursie la Eurodisney, unde trebia sa isi sarbatoreasca fata care a implinit 18 ani. Am stat de vorba cu Jorge care ne-a oferit un interviu exclusiv!

jorge-george-papagheorghe-vacanta
jorge-george-papagheorghe-vacanta
Bravonet: Iti mai amintesti de perioada Bravo si sedintele foto sau evenimentele care se faceau?
Jorge: Imi aduc aminte ca am fost o data pe coperta revistei Bravo atunci cand eram in trupa Cocktail. Eram superstar international :-). Umblam cu ochelari de soare in mall. Eu, plecat din Constanta sa ajung asa peste noapte vedeta, a fost un lucru daunator creierului meu de copil dar si benefic pentru anii care au urmat.
cocktail
cocktail

Putin isi mai aduc aminte de debutul tau in trupa Cocktail. Ne poti povesti cateva detalii de atunci?
In anul 2003 am fost la Popstars, un concurs de talente pe care l-a organizat Pro Tv. Era primul de asemenea gen din istoria televiziunii unde baieti si fete intrau in cantonament si cei mai buni au ramas la final. Eu am avut sansa mea de a ajunge in trupa Cocktail si am cele mai frumoase amintiri de atunci.

Esti unul dintre artistii si compozitorii indragiti care au multe colaborari. Cu cine lucrezi sau ai mai colaborat?
Am colaborat cu JO, cu George Nicolescu, Pavel Stratan, CRBL, AMNA si mi-ar placea sa cant si cu alti artisti. Colaborarile sunt speciale si mereu benefice

Cum esti perioada aceasta? Ai lansat piesa si videoclipul „Primul sarut”. Povesteste-ne despre filmari, piesa…
Am lansat “Primul sarut” in plina carantina, cu un videoclip filmat in Santorini anul trecut. Este mesajul meu catre oameni sa nu uite momentele cu adevarat importante, amintiri care ne-au dat fluturi in stomac si perioadele din adolescenta.

jorge sexy
jorge sexy

Ai destula inspiratie in carantina?
Da. Pot spune ca in primele 3 saptamani eram deprimat rau. Nu stiam ce sa fac. Apoi m-am regrupat si am inceput da lucrez dinnou. Ma simt relaxat acum, mai puternic ca niciodata si gata pentru un prim sezon ca prezentator la Pro Tv la Masked Singer Romania.

Cum iti petreci timpul?
Compun, fac sport, ma joc cu David. Vorbesc pe video cu familia.

Ai noi hobby uri?
Daaa. M-am apucat de TikTok
Am descarcat aplicatii noi pentru facut sport. Inainte mergeam la sala si dupa prima luna de carantina, cand am vazut ca m-am ingrasat 5 kg am zis Stop. Gata. Pana aici a fost “incarcarea”. Trecem la definire 🙂

Cum vezi situatia actuala din muzica romaneasca?
Este diferita total fata de anul trecut si e ceva normal la cum merg lucrurile in lume. Trebuie doar sa fii mereu actual si sa te readaptezi mereu. Reinventarea a existat si exista la orice nivel.

Ce vei face prima oara cand vei iesi din carantina pe 15 mai?
Ce am facut si pana acum. Voi compune muzica, voi face sport, voi canta cat mai des si ma veti gasi si pe TikTok 🙂

Un mesaj pentru cititorii bravonet?
Sa va traiti fiecare zi cum va place si sa aveti incredere in voi. Dorinta aia cea mai mare, vine la momentul perfect. Trebuie un pic de rabdare. Va imbratisez

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata