Interviu Jolie: „Poate la un moment dat voi colabora, eventual cu Hugo din „Lara” sau Iuliana Beregoi”!

La aproape 12 ani pe care ii va implini in cateva zile, Jolie se bucura de succes datorita pasiunilor ei. Iubeste dansul si modellingul si a lansat videoclipul piesei „Zarurile”, despre care ne-a povestit mai multe in interviul exclusiv pe care ni l-a acordat.

Bravonet: Cine este in realitate Jolie si de unde vii?
Jolie: Eu sunt Andreea, alias „Jolie” , am 11 ani și m-am născut in Lisabona, Portugalia, iar până la vârsta de 9 ani am locuit in Elveția ca mai apoi să mă întorc in România, țara in care părinții mei s-au născut și care m-a fascinat!

In ce clasa esti si la ce scoala?
Sunt in clasa a-5-a la Colegiul de Muzică George Enescu unde studiez ca instrument principal fagotul și secundar, pianul.

jolie pe catwak
jolie pe catwak

De unde ti-ai luat numele de Jolie?
Numele de „Jolie” , adică „frumoasă” mi-a fost dat de către prietenii și scumpii mei foști colegi de școală din Elveția, ca urmare in momentul când trebuia să imi aleg un nume de scenă, acesta era cel mai potrivit.

Te rog sa ne spui daca in familia ta mai canta cineva?
In familia mea nu cântă nimeni cu toate că mama mea are o voce superbă dar calea vieții a purtat-o pe un alt drum.

jolie - zarurile
jolie – zarurile

Cand ti-ai dat seama ca esti indragostita de muzica si ca acest lucru vrei sa faci?
Muzica mi-a plăcut dintotdeauna, cântam in corul școlii din Elveția iar la vârsta de 8 ani am văzut spectacolul „Mamaia copiilor” de care m-am îndrăgostit! Erau copii talentați de toate vârstele care cântau, dansau și atunci am știut exact ceea ce vreau și mi-am urmat visul.

Ce inseamna muzica pentru tine?
Pentru mine muzica înseamnă bucurie, fericire, stare de bine iar împreună cu dansul devine un întreg.

jolie in rosu
jolie in rosu

Ai lansat piesa „Zarurile” la care ai filmat si un videoclip. Spune-ne te rugam cu cine ai lucrat la ea si cum a luat nastere?
Da, sunt foarte mândră de această piesă! A apărut datorită profesionalismului și flerului domnului Săndel Bălan același care a reușit să umple sufletele miilor de oameni care au ascultat piesele compuse pentru fata lui încă de la debuturi. Este o piesă energică care nu ii poți fi indiferent! O contribuție la această piesă o au profesoara mea de canto, Ava, profesorul meu de dans, Piticul, Robert Bratu un profesionist in realizarea videoclipului, Mihai Grecan pentru scenariu dar și scumpilor mei colegi de dans care s-au implicat in acest minunat proiect.

Dar videoclipul unde l-ai filmat, cate ore a durat?
Videoclipul a fost filmat in București, urmărind o zi din viața mea, respectiv acasă, la școală, la sala de dans și canto. A fost nevoie de o zi întreagă pentru ca totul să fie perfect!

S-a intamplat ceva interesant la filmarile pentru el?
A fost o zi superbă, ne-am distrat la maxim! Nu au fost peripeții doar ca eram atât de încântată și bucuroasă de ceea ce mi se întâmplă încât uitam să și cânt! O experiență de vis pe care nu o voi uita niciodată fiind primul meu videoclip.

modelul jolie
modelul jolie

Spune-ne te rugam daca iti doresti o colaborare cu cineva anume?
Nu știu dacă acum mi-aș dori o colaborare cu cineva anume, este foarte devreme, am totuși ca orice persoană fani și poate la un moment dat voi colabora, eventual cu Hugo din „Lara” sau Iuliana Beregoi, dar până atunci mă voi strădui ca tot ceea ce fac să fie de un real succes!

Ce altceva faci in timpul liber?
Sincer, nu am foarte mult timp liber iar puținul timpul ce imi rămâne il petrec cu familia.

Ce alte pasiuni mai ai?
Ca orice adolescent imi place să postez diverse videouri pe Tiktok, Instagram, YouTube… Să socializez, să imi fac prieteni. Să mă bucur de tot ce mă înconjoară!

Ai ajutat-o pe mama de Craciun cu preparatele gatite?
Desigur, părinții mei adoră sărbătorile de iarnă și pentru noi Craciunul este mirific! Imi place să o ajut pe mama la prepararea bunătăților, iar și ca tradiție noi facem in fiecare an o căsuță de turtă dulce pe care o decorăm cu mult gust.

jolie si managerii ei
jolie si managerii ei

Ce iti place sa mananci, in general?
Nu sunt pretențioasă la mâncare, totuși nu mănânc orice dar ador pastele de orice fel.

Ce ti-a adus Mos Craciun?
Mă bucur de fiecare dată când se apropie sărbătorile de iarnă deoarece atât Moș Nicolae cât și Moș Crăciun mi-au adus anul acesta haine, încălțăminte și accesorii deoarece devin o domnișoară și sunt pasionată de modă, pe care o și practic, sunt totodată model la o agenție din Milano și București.

jolie cu selly
jolie cu selly

Ce iti doresti pentru 2022?
In primul rând, sănătate și să reușesc să imi ating fiecare țel pe care m-i l-am propus!

Ce urmeaza pentru tine in cariera muzicala?
Acest videoclip a fost doar un prim pas! Vor urma și alte proiecte care sunt deja in desfășurare, nu divulg încă nimic. Totul va fi o surpriză!
Urmăriți-mă pe rețelele de socializare la „Andreeajoile.oficial”, aș apecia un follow & subscribe și veți vedea! Vă pup!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata