Interviu Ilinca Vandici: „Trebuie sa fiu mereu la curent cu tot ce fac artiștii”

Vedeta de televiziune, fosta actrita, femeie de afaceri, vlogar, sotie si mama, Ilinca Vandici, prezentatoare la Kanal D face multe. Cum este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi am hootarat sa stam de vorba cu ea si sa aflam mai multe detalii pe care le puteti citi in interviul exclusiv pe care ni l-a acordat!

Bravonet: Ce amintri ai legate de Bravo si bravonet?
Ilinca Vandici: Tot ce tine de Bravo ma duce cu gândul la adolescenta… O perioada super frumoasa din viața mea in care încercam sa ma descopăr, și clar adunam informații super cool din Bravo!

Esti pasionata de noutatile din showbizz? 
Bineînțeles! Cu asta ma ocup! Pe lângă faptul ca și eu sunt persoana publica, trebuie sa fiu mereu la curent cu tot ce fac artiștii având in vedere job ul de moderator.

ilinca vandici
ilinca vandici

Cum te ai descrie in cateva cuvinte?
Tânăra și neliniștită… Glumesc… sau nu… Sunt o tipa hotărâtă, muncitoare, plină de viața, o mama cool și o fashionista convinsă!

Ce ai facut in izolare, ce pasiuni noi ti-ai descoperit? 
In mare parte mi-am petrecut timpul cu copilul, am redescoperit alături de el activități și jocuri din copilărie, am făcut sport, am citit, m-am odihnit și am așteptat cu nerăbdare sa reîncep filmările pentru Bravo, ai stil! dar și sa ma reîntorc la toate activitățile de dinainte!

Ce urmeaza pentru tine in cariera? 
Continuam Bravo, ai stil Celebrities, și abia aștept sa ma reîntorc la filmari, voi filma o serie de vloguri cel puțin interesante pentru canalul meu de YouTube, ma gândesc serios sa îmi fac și un blog iar pe partea de business continui aventura minunata cu Frumusețea nontoxica prin linia de produsele Biotifulbrands!

vandici ilinca
vandici ilinca

De ce si de cine ti-a fost cel mai dor in izolare? 
De munca, de prieteni… In rest nu am simtit o nevoie acută de a face altceva din lucrurile care ne sunt interzise, însă mi-e dor sa ma reîntorc la munca și să-mi revăd prietenele!

Care va fi primul lucru pe care il vei face pe 15 mai? 
Probabil voi da buzna in salonul de înfrumusețare pentru a ma răsfața puțin… Și aștept sa reîncep filmările la Bravo, ai stil!

Ai Un mesaj pentru cititorii bravonet? 
Stay safe, stay cool, stay Fashion, stay Bravo!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata