Interviu Hera: „In aceasta perioada am avut timp sa imi pun gandurile in ordine”

Dupa ce a facut parte din trupa Instinct, alaturi de Vlad Alecu, si a participat la „Eurovisione, Andra Lupu si-a schimbat numele si s-a reinventat. Acum se numeste „Hera”, a lansat piesa „Run Away” si acum pregateste noi surprize muzicale. Am stat de vorba cu Hera si iata ce am aflat pentru cititorii nostri.

Bravonet: S-a relansat www.bravonet.ro si am vrea sa stim ce amintiri ai legate de revista?
Hera: Imi aduce aminte de copilarie, cand mergeam la scoala si din statia de autobuz o cumparam!
Cum a fost pentru tine in izolare? Unde si cu cine ai petrecut?
Am profitat de acest timp si am facut mai multe lucruri pentru mine, tot ce nu aveam niciodata timp sa fac si amanam, izolata cu prietenul si catelul, avand catel am iesit sa il plimb prin cartier si parca a fost mai usoara aceasta perioada!

Ai fost inspirata, ai compus ceva nou sau ai lansat ceva?
Am lansat la finalul lui martie, cea mai recenta piesa “Run Away” , am fost si inspirati si pregatesc urmatoarea piesă, curând!

Ce pasiuni noi ti ai descoperit in izolare?
Nu pot sa zic că am descoperit o pasiune noua, doar ca am avut timp sa imi pun gandurile in ordine, sa scriu mai mult in jurnale, sa ma concentrez pe o introspectie mult dorita!

hera piesa noua
hera piesa noua

Spune ne te rog cum ai debutat si de ce ai ales numele de scena?
După proiectul “Instinct” cu piesa “Petale” oficial as zice ca acela a fost debutul, a urmat cariera solo cand am lansat prima piesa “Broken AF” in Septembrie 2019 si atunci am decis ca numele de scena o sa fie “HERA” din simplul motiv ca am visat ca asa imi scriam numele si sunt pasionata de mitologia greaca!

Ce planuri muzicale ai si cu cine colaborezi?
Urmează o nouă piesa în curând, încă nu am planuri de colaborari, cel mai probabil cu colegii mei de la DarkViolet Records

Cine ti a fost alaturi la debut si cine te a ajutat?
În primul rând echipa DarkViolet, colegii si prietenii mei Klyde, Satrn, Najah.

hera are piese noi
hera are piese noi

Cine iti este acum alaturi? Cum este sa fi artist independent?
Îmi sunt alaturi prietenii, familia, oamenii care mă ascultă, cand exista rezultate primesti incredere sa continui, e greu ca artist independent ca trebuie sa te ocupi foarte mult si de celelalte aspecte ce implica lansarea unui proiect, nu doar partea muzical creativa dar te bucuri de o libertate in exprimarea ta muzicala, iti permiti sa te descoperi, sa experimentezi, sa gresesti, nu este presiunea unei case de discuri pentru anumite rezultate conform standardelor lor

Ai un mesaj pentru citiorii nostri?
Eu m-am bucurat foarte tare in copilarie de această revista, sper sa va incante si pe voi!
Urmariti videoclipul piesei “Run Away” pe canalul meu de Youtube! Ma puteti gasi pe HERA (instagram @heravoice)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata