Interviu: Gio ex LaLa Band: „Pasiunile mele vor ramane mereu muzica si actoria”

Georgiana Drumen sau Gio a imbratisat o cariera solo dupa ce in urma cu 10 ani de zile a facut parte din LaLa Band si juca in serialul „Pariu cu viata”. Apoi, a mai crescut, a mai lansat o piesa solo si apoi a avut o perioada de tacere. Cum zilele trecute a fost ziua ei am vrut sa vedem ce mai face Gio si ce surprize pregateste, asa ca puteti afla mai multe din interviul pe care ni l-a acordat in exclusivitate.

Bravonet: Buna, Gio, anul viitor se implinesc 10 ani de la lansarea LaLa Band si a serialului „Pariu cu viata”. Iti mai amintesti de probele date pentru proiect?
Gio: Da, imi aduc aminte si astazi cu emotii si drag de acea perioada frumoasa. Au fost probe solicitante, dar foarte placute pentru noi toti.

gio - ex lala band si pariu cu viata
gio – ex lala band si pariu cu viata

Ce faci tu acum? Mai canti?
Cant si acum, dar m-am focusat mai mult pe partea din spate a unui artist, mai precis de Publicitate, domeniu in care activez, cat si de conturile mele de socializare TikTok si Instagram (georgianadrumen), unde va invit sa ma urmariti.

Ce ai facut in lunile acestea de izolare?
Lunile de izolare m-au facut sa ma dezvolt mai mult personal si mi a oferit un start up din toate punctele de vedere. Pasiunile mele vor ramane mereu muzica si actoria.

Cu ce te ocupi acum?
Principalul meu proiect este contul de TikTok, cat si celelalte retele de socializare, unde comunic cu urmaritorii mei zilnic. Imi doresc sa termin cat mai repede cu licenta pentru a putea focusa si realiza cel mai bun content pentru ei.

gio alaturi de lala band
gio alaturi de lala band

Cu cine dintre fostii colegi pastrezi legatura?
Am comunicat cu majoritatea colegilor, cu Vlad Gherman ma intalnesc destul de des la sala, am mai vorbit cu Criss, Gloria. Majoritatea avem programe incarcate, dar incercam sa ne facem timp.

Ti ar placea sa mai joci in seriale sau filme?
Actoria va ramane mereu una dintre cele mai mari pasiuni ale mele si n-as putea renunta la asta. Mi-ar placea foarte tare sa mai am proiecte in domeniul cinematografic si simt ca pe viitor se vor concretiza.

Esti recunoscuta pe strada? Stiu prietenii ca ai facut parte din acel proiect?
Chiar daca a trecut o perioada destul de lunga de la finalizarea proiectului ,,Pariu cu viata”, iar pe mine aceasta perioada m-a prins in proces de dezvoltare, da, inca ma recunosc oamenii si e cel mai frumos sentiment cand vezi ca te apreciaza si isi doresc sa vorbeasca cu tine.

gio sexy
gio sexy

Cum stai cu dragostea?
Cu dragostea stau foarte bine. Sunt inconjurata de oameni minunati, simt iubire din toate partile si sunt o norocoasa pentru asta.

Cum a fost de ziua ta. Ce cadouri ti-ai dorit ?
Nu mi-am dorit nimic deosebit de ziua mea, doar sa ma distrez cu prietenii mei si asa s-a intamplat. Am organizat doua petreceri si am avut alaturi de toate persoanele speciale din viata mea. Ce poti sa-ti doresti mai mult?!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata