Interviu: George Pistereanu din Vlad: „Am jucat cu Samuel Jackson care imi răpește personajul!

Interprerul lui Tibor din serialul „Vlad”, actorul George Pistereanu implineste anul acesta 1o ani de cand a debutat in cinema cu rolul din „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, iar de atunci joaca in productii de top. Cel mai recent rol in care are succes este cel din serialul de la Pro TV, care are multi fani care sunt suparati ca nu momentan serialul s-a oprit momentan.

George-Pistereanu
George-Pistereanu

Bravonet.ro Ce faci in aceste zile in izolare? Cu cine ti-ai petrecut timpul acasa?
George Pistereanu: În aceste zile de izolare stau acasă, citesc, mă uit la filme, fac content pentru conturile de Social Media și YouTube, fac sport. Am reușit să fac lucruri pe care până acum le tot amânam din lipsă de timp. Sunt singur acasă, cu Bullet, pisica mea.
Desi joci deja de trei sezoane dar te asteptai ca Tibor, personajul tau din „Vlad” sa aiba un asemenea succes?
Sincer eu niciodată nu am așteptări foarte mari vis-à-vis de lucrurile pe care le fac, dar îmi dau toată silința și de la bun început mă pregătesc strașnic pentru personajul pe care urmează să îl joc. De exemplu, pregătirea pentru rolul lui Tibor a durat în jur de 3 săptămâni, timp în care am stat și am studiat îndeaproape comportamentul bodyguarzilor. Faptul că personajul are succes nu poate decât să mă bucure și să îmi dea un verdict pozitiv legat de metoda mea de actorie.

george pistereanu cu maruta si fratele lui
george pistereanu cu maruta si fratele lui

Ai realizat un scurt film cu evolutia personajului tau. Vor urma si alte surprize?
Într-adevăr am realizat „Aventurile lui Tibor”, partea I, cu aventurile personajului din primul sezon și lucrez și la partea a II-a. Odată cu această pandemie, având în vedere că trebuie să stăm în casă, mie, personal, îmi vin foarte multe idei. Eu nu am timp să mă plictisesc, cred că nu am mai avut acest sentiment de foarte mult timp. Acum, că am mai mult timp la dispoziție, pot pune în aplicare orice fel de idee am. Legat de „Aventurile lui Tibor”, mă gândeam de ceva vreme la asta, eu îmi doream să iau din fiecare sezon scenele importante pentru dezvoltarea personajului Tibor și a acțiunii și să le montez. M-am pus pe treabă acum că am timp, mi-a luat cam 5 zile pentru prima parte. Este un montaj la care țin, la care am lucrat foarte mult, pentru că nu am mai făcut asta niciodată. Subtitrarea, de exemplu, nu a fost ușor de realizat. Nu am realizat niciodată câte fraze poți spune în două, trei secunde. Am descoperit lucruri noi odată cu acest proiect. Motivul pentru care am vrut să fac asta este faptul că oamenii au apreciat extrem de mult acest personaj. Faptul că am primit atât de multe mesaje legate de personajul meu din Vlad, Tibor, m-a făcut să profit de această perioadă. Am spus că ar fi extraordinar dacă am face un montaj din scenele Vlad din perspectiva acestui îndrăgit personaj, că ar fi un cadou frumos pentru fani. Vă doresc vizionare plăcută, filmul se poate viziona pe canalul meu de YouTube și pe platforma Pro TV Plus.

victoria railaenu
victoria railaenu

Ce ti-ai fi dorit pentru personajul tau din serial?
Ca spectator, mi-aș dori să plece cu Miki undeva și să uite de toată răzbunarea. Dar ca actor, evident că mi se pare mult mai ofertantă drama, să nu poată să rămână cu Miki dintr-un motiv sau altul.
Cei din familia ta sunt mandri ca esti un actor indragit si atat de talentat?
Sigur că sunt mândri, impactul cel mai puternic pentru ei este faptul că sunt recunoscut și că se vorbesc lucruri bune despre mine. Idee importantă pentru noi, aromânii, aceasta că trebuie să duci bunul nume al familiei mai departe cu onoare și să însemni ceva pentru mediul din care ești, pentru comunitatea ta. Cât despre talent, eu cred că talentul este undeva la 10%, aproape nesemnificativ față de munca pe care trebuie să o depui. Mie îmi este dificil să spun că sunt talentat, cred că muncesc foarte mult și mă implic 100% în ceea ce fac.

pistereanu si antonia
pistereanu si antonia

Ce ne poti spune despre celelealte proiecte alte tale? Filmele de la Hollywood la care ai lucrat?
În 2019 și la începutul acestui an am fost implicat în două proiecte. Într-unul am jucat alături de Ben Foster și am avut un rol bun. Și celălalt film, „The Asset”, cu Samuel Jackson, unde el chiar mă răpește. Au fost niște proiecte de care mă bucur și care sper să îmi deschidă ușa către alte proiecte internaționale.
De cine si de ce iti este dor in izolare?
În primul rând îmi este dor de zilele lungi petrecute afară, la filmări, evenimente, de prieteni… Dar înțeleg situația și nu pot spune că mă simt trist, mă adaptez. Lucrurile vor reveni la normal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata