gabriel dumitru
gabriel dumitru
in

Interviu Gabriel Dumitru: „Dupa izolare am ajuns direct la stomatologi care pareau din filme SF”

Gabriel Dumitru canta muzica populara dar si dance

Interpretul de muzica populara Gabriel Dumitru, care canta si piese dance sub numele de Gabriel are multe povesti de viata. Pe unele i le-am descoperit deja, pe altele le vom afla la momentul potrivit. Insa momentan am stat de vorba cu el despre revenirea la viata, dupa pandemie si la viata de solist pe care o avea si inainte de a incepe pandemia de CoVid19.

Ce amintiri ai legat de Bravo, de perioada cand aparea pe print si apoi pe site?
Știu ca era una din cele mai citite reviste, mama mereu cumpara revista bravo și mereu ii luam și eu revistele sa mă uit prin articolele sa văd vedetele! Pot spune ca a fost revista copilăriei mele și tare mă bucur ca a reapărut aceasta revista care cu fiecare ediție venea cu ceva noi și interesant, atât pentru părinții nostrii cât și pentru noi!

sexy gabriel dumitru
sexy gabriel dumitru

Unde te-a prins izolarea? Si cu cine?

Pandemia m-a prins acasă, cu familia mea! Am avut norocul ca am stat mai mult la țara și m-am bucurat de natura, de are liber! Recunosc ca prima săptămâna mi-a fost destul de greu sa stau acasă, in ideea in care am fost mereu pe drumuri și cu agitație! In a doua săptămâna deja m-am obișnuit și psihic a fost confortabil pentru mine, sfârșitul pandemiei a fost la fel de greu ca și începutul, mereu cu gândul la prietenii mei ai la deplasările pe care le aveam înainte!

Ai pierdut perioada asta evenimente?

Cu părere de rău spun, toate evenimentele din aceasta perioada pana spre sfârșitului anului sau mutat pentru la anul fiindu-mi destul de dificil sa le organizez, tinand cont ca și anul 2021 era destul de prins cu evenimtele!
In luna Martie 6 evenimente sau anulat, 3 fiind in Spania, in luna Aprilie aveam după Paste in fiecare zi de cântat in Bucovina, caravana folclorului un proiect pe care l-am inițiat alături de colegii mei și care din păcate acest proiect s-a anulat!
Sper sa ne revenim și măcar revelionul sa l avem de cântat, important e ca suntem sănătoși și asta îmi doresc pentru toți cei dragi mie!

gabriel dumitru in straie populare
gabriel dumitru in straie populare

Ce pasiuni ti-ai descoperit in perioada asta de izolare?

Pasiuni pe care le-am descoperit in perioada pandemiei, nu foarte multe, făceam aceleași lcururi și înainte, m-am descoperit pe mine mai mult ca om, m-am liniștit și mi-am dat seama ca agitația pe care o aveam înainte nu era cea mai buna și potrivită pentru organismul meu! In toată perioada asta mi-am redescoperit pasiunea pentru gătit, am citit, am ascultat și creat muzica, am făcut sport și i-am ajutat pe ai mei la lucrurile gospodărești, acum pentru tine dezvălui și faptul ca am făcut alături de cumnatul meu o Bucătărie de vara, bine, nu am construit-o doar am făcut de la zero, aceea clădire era pentru depizitare și am amenajat o in bcucatirie de vara, am dat cu lavabila, am pus mobila, am făcut un spațiu de relaxare pentru noi!

Ce planuri muzicale ai pentru urmatoarea perioada?

Planuri muzicale, sunt foarte multe pentru acest an și pentru toată perioada cât Dumnezeu îmi va tine glasul, am multe piese pe care vreau cât de curând sa le lansez pe canalul meu de YouTube, asta zis a zis de muzica populară, in maxim 2 săptămâni vreau sa lansez o piesa frumosa mai ales ca trecem cu toții prin perioada asta dificila, legat de muzica dance, nu m-am gândit încă dar sunt convins ca vor veni propuneri!

gabriel dumitru model
gabriel dumitru model

Ai patit ceva in aceasta izolare?

Ce am pățit eu în izolare? M-am trezit cu o infecție destul de urâtă la masele și a trebuit să mă duc la medicul stomatolog să mi fac tratament necesar pentru repararea lor și să-mi pună două implanturi postextractionale! În ei am încredere cea mai mare și fix pe 15 mai m-am dus la clinica lor de la Sibiu, căci acolo m-a prins izolarea.

gabriel dumitru cu stomatologii
gabriel dumitru cu stomatologii

Însă când am ajuns la prietenii mei Fleică Andrei și Răzvan Stănescu nu mi-a venit să cred ce am găsit acololo, câtă precauție, precum în filmele SF, cu costumații speciale, cu bonete, botoși în picioare, condiții ca în serialul „Dosarele X”. Eu dar și fiecare pacient primește de la bun început un set de mănuși de protecție, mască, halat, bonetă și protecție pentru încălțăminte. Totul după ce este indemanat să folosească soluții dezinfectante, iar hainele sunt pulverizate cu o soluție prin intermediul unui nebulizator. Deși mi-a fost rău, când am ajuns acolo mi-au luat durerea cu mâna și m-am și simțit confotabil pentru că aveau toate condițiile să nu te gândești la CoVid și la alte probeleme de sănătate. Condițiile lor au fost extraordinare și m-am simțit bine cu Maximplantul lor care m-a ajutat

Ai un mesaj pentru fanii tai?

Dragii mei, va mulțumesc ca sunteți in fiecare zi alături de mine pe toate canalele mele de socializare, va primit ca vin cu surprize muzicale pentru sufletul vostru!
Aveti grija de voi și chiar dacă este o perioada dificila pentru noi toți cu siguranța totul va fi bine, trebuie sa ne trăim viața pentru ca este frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dominique videoclip nou

Interviu Dominique: „Iubirea nu tine cont de nimic, asta e frumusetea ei”

sebastian seredinschi

Seredinschi a lansat videoclipul pentru piesa „Dor sa te”