Interviu Fly Project: „In 15 ani de turnee Fly Project n-a avut niciodata mai mult de doua saptamani de pauza intre concerte”

Tudor si Dan adica Fly Project s-au odihnit doua luni si acum au resurse pentru a relua concertele si alte noi provocari de la capat. Am stat de vorba cu cei doi solisti despre ce se intampla in perioada aceasta dar si un pic despre trecut.

Bravonet: Ne-am intors cu multe noutati. Voi ce faceti? Ce amintiri aveti din perioada printului?

Tudor: Welcome back, Bravonet!! Era si timpu’. 🙂 Iti spun eu ce amintiri am din perioada printului. Luam revista din benzinarii si-o citeau fetele-n masina-n drum spre concerte. Era un fel de facebook al artistilor. Acolo aflai tot :). Mi-aduc aminte ca ma suna Oxi saptamanal, sa ne ceara programul de concerte sa-l publice pentru fani si intotdeuna ma injura, pentru ca la inceput de Fly Project erau atat de multe concerte, ca n-avea cum sa le puna-n pagina pe toate :))

Dan: Long time, no see 🙂 Ne bucuram de vestea asta.

fly-project
fly-project

Cum au fost cele doua luni de izolare? Ati compus ceva piese noi?

Tudor: Ohoooo. Mana cereasca. N-am facut absolut nimic acasa. Sau, ba da.. am dormit. Ne-am odihnit putin cu totii, dar de aproape o luna m-am intors cu baietii-n studio. Pauza ne-a prins bine tuturor. Am terminat in trei saptamani, trei piese la care lucram de ceva timp, apoi, am facut si doua piese noi. Deci, asta-nseamna sa te odihnesti? 🙂

Dan: Am avut cateva idei in perioada asta, dar vom vedea daca si cum se continua, cand ne intalnim cu totii.

dan de la fly project
dan de la fly project

V-ati relaxat? Ati facut lucruri noi in izolare?

Tudor: Pai, oboseala mea adunata-n ani, impreuna cu vacantele rare si scurte, cumva, mi-au dat cu oboseala d-aia mare, tocmai asta-i motivul pentru care am luat autoizolarea asta ca pe ceva bun. N-am reusit sa-mi incarc bateriile cu mai mult de 1%, din cate ma cunosc si din cate simt, dar tot e bine. Am luat o pauza pentru urechi si pentru creier.

Dan: Nu pot spune ca m-am relaxat, dar am reusit sa stau mult mai mult cu copiii si cu Raluca, sotia mea, ca pana acum cand eram plecat 80% din timp. Mi-am dedicat timpul lor si am descoperit ca ne-am adaptat destul de bine la aceasta perioada, ne-am jucat mult cu cei mici, ne-am acordat timp unul altuia si ne-am ocupat de casa.

tudor de la fly project
tudor de la fly project

V-ati descoperit pasiuni noi in perioada asta de izolare?

Tudor: Am redescoperit cum e sa nu faci nimic.  Bine.. nimic profesional, ca-n rest, le-am facut pe toate alea ale casei. N-am avut timp sa ma plictisesc. Nu-nteleg “m-am plictisit”. Nu stiu daca am folosit vreodata termenul asta cu referire la mine.

Dan: Eu gatesc foarte rar, dar atunci cand o fac, nu ma ghidez dupa o reteta ci dupa imaginatia mea, asa ca mi-am dezvoltat putin pasiunea asta. Pe langa asta, am facut o pasiune pentru torturile Ralucai, care si-a dezvoltat aceste skill’uri in perioada asta, cand a avut mai mult timp si am fost cu totii acasa.

Pe cand o noua piesa de la voi? Ce pregatiti fanilor?

Tudor: Sunt deja doua piese pregatite. Una-i aaaaproape gata. Asteptam doar sa filmam clip, apoi, abia astept s-o asculte si s-o danseze oamenii.
Inc-o vara de dans, banuiesc ca nu-i strica nimanui 🙂

Dan: Abia asteptam sa ii vedem cantand cu noi pe noua piesa, oriunde ajungem in tara sau in afara ei.

dan si tudor de la fly project
dan si tudor de la fly project

Va e dor de concerte?

Fly Project: Ceeeeel mai dor. In 15 ani de turnee, trupa Fly Project n-a avut niciodata mai mult de doua saptamani de pauza intre concerte. Iti dai seama cum e asta pentru noi.

Un mesaj pentru cititorii nostri,,.

Fly Project: Abia astept sa ne vedem si live, la concerte, dar pana atunci va asteptam pe Facebook si pe Instagram.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata