Interviu exclusiv – Lucian Colareza: „Mi-aș dori să fac un duet cu Andra, pentru că, după părerea mea, e poate cea mai bună voce pentru mine”

Interviu exclusiv pentru bravonet

Bravonet: Ce mai face zilele acestea Lucian Colareza?
Lucian Colareza: Ce să fac, uite, profit de Iarnă, așa, în ghilimele. Vara e total dedicată evenimentelor, spectacolelor. Noi, daca trăim la Constanța, avem noroc, în fiecare zi, cântând acolo. Și, am un proiect, cu o elevă de-ale mele. Eu am și o scoală de muzică în Constanța, care se numește LC Music Studio. Am o eleva foarte talentată, Alexandra Constantin, cu care am ales să fac un duet. E o melodie de la Jesse Jay, „Flashlight”, făcută într-o altă variantă, spaniolă și engleză.

Ai mai scos o piesa nouă?
Am scos piese noi. La fiecare 2-3 luni scot câte o piesă nouă. Tu știi că eu mă axez mai mult pe muzica spaniolă, latino, dar acum, în februarie, o să lansez o piesă în limba romană, o piesă care se numește „Umbra ta”. E în duet cu colega mea, Elena Gatcin, care a făcut și ea o senzație foarte, foarte mișto la un concurs de talente, anul trecut, la Românii au talent.

Lucian Colareza feat. Elena Gatcin - Umbra Ta
Lucian Colareza feat. Elena Gatcin – Umbra Ta

Și tu ai fost la „Românii au talent”.
Am fost și la Românii au talent, și la Vocea României, și la mai multe. Am ales să cântăm această piesă în română. E creație proprie, versurile sunt făcute de mine, am filmat și un videoclip superb, iar în februarie, cred că de Ziua îndrăgostiților, o vom lansa.

Ziceam de Românii au talent, unde ai cântat și unde Andra spunea că își dorea, daca nu mai era pandemia, să facă un concert și să te invite, s-a mai întâmplat ceva?
Nu, încă nu s-a întâmplat, dar, probabil, pe viitor se va întâmpla.

Cu cine ți-ai mai dori să faci un „feat.”? Din România, dar de afară?
Din România, mi-aș dori să fac un duet cu Andra, pentru că, după părerea mea, e o voce foarte bună, poate cea mai bună, pentru mine, poate pentru alții sunt alte voci mai bune. Din Romania, am făcut un duet în urma cu ceva timp cu F.Charm, în limba română, și a avut un impact foarte, foarte mare. Și, poate cu Delia. Îmi mai place foarte mult Feli, și ca timbru vocal îmi place foarte mult Raluka. Iar, din străinătate, aș vrea să fac un duet cu David Bisbal, pentru că eu, cunoscându-l pe David Bisbal, am ajuns să și cânt muzica aceasta.

LucianColareza
LucianColareza

Îl cunoști personal pe David Bisbal?
Nu îl cunosc personal, l-am văzut în fața mea, m-a luat și in brațe, există și o filmare pe internet, o filmare de care s-au folosit cei de la Vocea României în urmă cu vreo 7 ani. Și, am avut ocazia să intru la el în studio, în culise, de fapt, și, i-am cântat o melodie , melodia lui, m-a luat în brațe, m-a felicitat, și a fost un moment foarte impresionant pentru mine.

Cum te-ai descurcat în pandemia asta?
Să știi că eu, intodeauna, am fost băiatul cu calculele și, intodeauna, am avut ceva pregătit, chiar și pentru zilele negre, cum s-ar spune. După cum am povestit la începutul interviului, am deschis o scoală de muzică în urmă cu 2 ani, la Constanța, unde se fac cursuri de canto, chitară, pian, percuție. Eu sunt profesorul de canto acolo și a mers bine, chiar și în pandemie, mai puțin perioada aceea în care nu se ieșea din casa, dar, e O.K. Anul acesta, în vară, pot să zic că din mai până în octombrie, am avut foarte multă activitate, cum nu m-am așteptat, chiar mai multa decât înainte de pandemie. Și, să vedem ce ne rezervă 2022.

Cariera ta a luat avânt în perioda pandemiei sau s-a pus stop, cumva, și când se vă termina pandemia o vei lua de la capăt ?
Cred că, într-o oarecare măsură, am și evoluat, dar, pe alte planuri, pot să zic că nu am involuat, dar am stagnat un pic, dar din cauza sistemului, în anumite momente.

solistul lucian colareza
solistul lucian colareza

Ce nu se știe despre tine?
Am 33 de ani, nu sunt însurat, n-am nici copii, am un câine și, ce nu se știe despre mine e că 99% din oamenii care mă cunosc cred că eu cânt doar în limba spaniolă. Nu cânt doar în limba spaniolă, cânt și în limba română, în engleză. Chiar am niște proiecte foarte bune cu colegii mei. Eu am o trupă formată doar din sud-americani, din Columbia și din Republica Dominicană. Bineînțeles, este și colega mea care este din Republica Moldova, dar am făcut-o și pe ea „sud-americană”. Am pregătit împreună câteva proiecte superbe! Chiar puteți să le vedeți peste tot, pe internet, pe pagina mea oficială de FB și de Instagram, Lucian Colareza.

Apariția ta la Romanii au talent ți-a adus vreun beneficiu? Oricum, erai cunoscut.
Fiecare apariție pe care am avut-o, începând cu Vocea României, din 2014, a avut un plus în cariera mea și pot să zic că mi-a deschis mai multe uși.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata