Interviu Emanuel Mirea: „Am petrecut timp in izolare cu fiica mea ceea ce a fost o binecuvantare pentru mine”!

Ani de zile Emanuel Mirea a facut parte din trupa Stigma. Apoi a disparut o perioada din peisaj, iar apoi a revenit si s-a relansat. Acum este familist, are o fetita si a revenit in peisajul muzical. Am stat de vorba cu Emanuel si am aflat ce mai face si cum a fost izolarea pentru el.

Bravonet: Salutare, Emanuel, s-a relansat bravonet!
Emanuel Mirea: Seeerios, ce fain! Incredibil

mirea emanuel
mirea emanuel

Ce faci pe plan muzical?
Am relansat proiectul Emanuel, in noiembrie, cu o piesa frumoasa care se numeste „Sa facem viata mai rotunda”, avem 300.000 de vizualizari pe Youtube, asta fara ca piesa sa fie semnata cu o casa de discuri. In luna mai aveam pregatita lansarea celui de-al doilea single, insa avand in vedere conditiile, ne-au dat peste cap. Videoclipul si piesa sunt gata, insa deocamdata ne facem strategia sa vedem cand e cel mai bine sa lansam.

Canti cu bandul-ul?
Da, bandul cu care am cantat la petreceri si evenimente toti acesti ani. Dupa ce m-am intors de la studiul din Canada mi am refacut bandul si anul trecut am decis sa fim relevanti pentru muzica romaneasca. Pentru ca erau multe creeatii, multe piese noi. Asteptam momentul oportun,

familie emanuel mirea
familie emanuel mirea

Esti schimbat, ai slabit in carantina?
Am si slabit, ma mentin undeva la 67 de kilograme.

Ce ai facut in izolarea asta?
Am fost plecati cu familia doua luni din Bucuresti, am stat la curte. Pe 1 mai ne-am intors in capitala si incercam sa ne pazim cat putem de bine. Pe cea mica o cheama Radha.

Ti-ai descoperit ceva pasiuni noi in izolarea asta?
Pot sa zic ca am facut ce faceam si inainte si mi-au facut placere, scriam poezie, citeam spiritualitate, lucruri de genul acesta. De gatit am mai gatit si inainte. Ce e important e ca am petrecut mai mult timp cu Radha ceea ce a fost o binecuvantare pentru mine.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata