Interviu Ellie White: „Condusul e una din pasiunile mele, apoi sa merg la studio si sa creez muzica”!

Fermecatoarea Ellie White este una dintre solistele indragite si talentate de la noi care a preferat o cariera solo dupa ce a cantat cu DJ Project. Solista ne-a povestit despre ce a mai facut in izolare dar si despre cea mai recenta piesa a ei, „Ce va ramane din noi”, lansata pe 4 martie.

Bravonet: Ce amintiri ai legate de revista Bravo si perioada aceea?
Ellie White: Revista Bravo era una dintre cele mai cool reviste la vremea aceea, iar daca ajungeai acolo, inseamna ca erai pe val.

ellie-white 2020
ellie-white 2020

Ai participat la evenimente organizate de Bravo sau sedinte foto pentru materiale?
Eram foarte mult pe drumuri in perioada aceea si nu prea ajungeam la evenimente mondene, dar mi-ar fi placut. Stiu insa ca pozele noastre s-au aflat in paginile revistei.

Esti la curent cu noutatile, cu lansari de piese, seriale, filme noi? De unde iti iei informatii cand vrei sa te destinzi?

Sincera sa fiu, nu prea m-am informat atat de mult pe aceasta tema in perioada izolarii. Am preferat sa imi umplu timpul cu activitati fizice, am facut sport zilnic si am inceput sa fac vlog-uri pe Instagram si pe Facebook. Nici la filme nu prea m-am uitat, am ales sa citesc sau sa ma joc cu copiii.

ellie white
ellie white

Cum ti ai petrecut timpul in aceasta perioada de izolare?
Am incercat sa nu ma demoralizez si sa nu cad in patima lenei. M-am convins zilnic sa fac exercitii, asa cum am spus mai sus, am inceput sa fac daily vlog si alte activitati care ma tin ocupata fizic si psihic.

Ai lansat ceva nou sau te pregatesti de lansare?
Am lansat un single nou, „Ce va ramane din noi”, chiar inainte de perioada de izolare, iar acum astept sa ajung in studio pentru a pregati urmatoarea piesa.

familie ellie-white-maria-mihaita-si-doru
familie ellie-white-maria-mihaita-si-doru

Ai fost mai inspirat in izolare sa faci lucruri noi?
Evident ca presiunea psihica pe care o provoaca o astfel de stare este una mare, dar am evitat sa ma las condusa de mahnire sau suparare si am insistat sa fac lucruri pe care le amanam de ceva timp, tocmai din lipsa lui… Vlog-ul este unul dintre acele lucruri care a luat nastere in perioada de izolare.

Ce pasiuni ti-ai descoperit de cand stai in izolare?
Am descoperit ca imi place sa impartasesc oamenilor gandurile mele prin vlog, dar si in fata in fata. Am descoperit ca ar putea fi interesant de urmarit o zona de speaker. Cine stie… Nu stim unde ne duce viata.

Ce ti doresti sa faci cand vei iesi din izolare?
Cel mai mult imi doresc sa conduc. Sa ma urc in masina si sa ma opresc atunci cand nu mai am benzina. Condusul este una din pasiunile mele. Si nu in ultimul rand, sa merg la studio si sa creez muzica.

ellie-white
ellie-white

De ce iti este cel mai dor dupa ce se va termina toata nebunia asta?
Habar n-am. Asteptam sa vedem.

Un mesaj pentru cititorii bravonet?
Salutari tuturor! Ma bucur sa ne „vedem” si pe aici! Aveti grija de voi si sper sa ne vedem cat de curand la un concert live! Ramaneti pe Bravonet!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata