Interviu EL Radu: „In 2020 vreau să mă regăsesc muzical, în calitate de artist”!

EL Radu este unul dintre artistii si oamenii din Moldova, pe care i-am intalnit in Romania si care ne-a surprins cu piesele lui. Tocmai de aceea l-am provocat la un interviu fulger pentru noi in care sa ne povesteasca noutatile din viata lui.

Bravonet: Salutare, El Radu. Te rugam sa te descrii in cateva cuvinte si sa ne spui cu ce te ocupi.
EL Radu: Hey, vă salut, BRAVONET! Mă bucur că ați revenit! Vă salut de la Chișinău! Sunt Radu (EL Radu), – interpret, producător muzical, textier, PR, redactor-prezentator Radio, fost prezentator TV etc. Sunt o persoană care atunci când se trezește dimineața, e fericit că știe că și în ziua respectivă o să se ocupe cu ceea ce îi place la nebunie. Am amintiri frumoase legate de #BravoNet. Era prin 2010 când acest portal de știri mondene din România scria pentru prima dată despre mine, atunci eram mai activ la capitolul #Artist.

el radu vine des in romania
el radu vine des in romania

Ce planuri muzicale ai?
Stăm bine la capitolul ăsta, sunt multe planuri. In 2020 vreau să mă regăsesc muzical, în calitate de artist, or am încercat de toate, dar o adăvărată revenire mi-aș dori-o anul acesta. Și nu e atât de ușor, să știi, mai ales că o bună parte de timp, recunosc, cea mai mare parte, o dedic jobului de Producător Muzical și PR Manager, lucrez cu tinerii artiști. Până în 2019 lucram cu tineri doar din Republica Moldova, iar după aia, am fost fericit să primesc solicitări și din România, avem gata de lansare 3 fete, fiecare cu proiect solo, dar așteptăm să se mai potolească nevoia asta de situație pandemică.

Vii des in Romania, ce-ti place aici?
Până în 2019 veneam de 2 ori pe an, cred, după 2019 – o dată la 2 luni, uneori o dată pe lună, depinde de proiecte.  A devenit o rutină zborul Iași – București, tur-retur. România e însăși frumoasă prin oamenii ei, prin locuri și momente. Fiecare regiune are specificul ei, recunosc, nu am vizitat toate colțurile României, dar e doar o chestiune de timp.

el radu in studio
el radu in studio

Ce alte pasiuni ai?
Pasiuni ar fi destule – sport, joc fotbal, sper să revin cât de curând la antrenamentele Naționalei de fotbal a Artiștilor Republicii Moldova, e și acolo momentan pauză. Îmi plac jocurile la PC, chestii legate de istorie și mitologie. Ador la nebunie să călătoresc, sper în toamnă să merg în vacanță…

In izolare ti-ai descoperit noi pasiuni?
Sunt conservator, nu mă arunc în chestii noi atât de repede, sincer, am așteptat cuminte, la țară, să se mai potolească problema asta pandemică, am câteva zile de când am revenit la radio, după o pauza de 2 luni. Lucrurile vor reveni la normal, iar cine afirmă altceva, e un pesimist. Deci, ador rutina zilnică.

el-radu
el-radu

Cu cine ai vrea sa faci un duet?
Cu Irina Rimes, deoarece o cunosc (ne cunoaștem bine) de când era încă în Republica Moldova, o elevă, mi-ar plăcea un duet și cu MIRA, iar din bărbați – cu Laurențiu Duță și poate o piesă cu strofă de RAP cu Cortes.

Ai un mesaj pentru cititorii nostri?
Trăiți-vă viața așa cum știți. Greșiți, e o experiență care se va dovedi foarte utilă peste ani. Vă pup!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata