Interviu Dorian Popa: „Izolarea, pentru mine, oricat de ciudat ar parea, a fost un mic ajutor de la Dumnezeu”

Dorian Popa a devenit cunoscut inca din 2011 cand s-a lansat serialul „Pariu cu viata” si trupa LaLa Band. S-a lansat apoi solo, a lansat mai multe piese printre care si „Hatz” cu Shift. Acesta piesa a devenit virala, solistul devenind foarte cunoscut si iubit, iar acest lucru se vede in vizualizari, mai aes si pe vlog, caci a devenit vloger. A partcipat la mai multe emisiuni de televiziune, reality-showuri si a jucat in cateva filme. Iar de anul trecut si-a deschis si un magazin online de accesorii. Si de anul acesta face parte din juriul emisiunii „Next Star” de la Antena 1. Despre noutati muzicale si nu numai Dorian Popa ne-a povestit in interviul urator.

dorian popa bun de salvamar
dorian popa bun de salvamar

Bravonet: Site-ul Bravonet a revenit cu si mai multe noutati! Ce amintiri ai din perioada Bravo? Ai fost de multe ori pe coperta revistei si in interior cu multe noutati…

Dorian Popa: In primul rand.. cred ca ar trebui sa incep cu faptul ca Revista BRAVO exista de cand ma stiu eu elev.. adica (desi ma simt groaznic de batran in instanta asta, va zic) de vreo 20 de ani Asa caaa … daca v’as spune cate  amintiri am din perioada BRAVO.. nu cred ca ne vom mai putea opri din povestit! Scurt pe 2.. Bravo este publicatia care, online sau printata, trebuie sa existe pentru a mentine farmecul adolescentei tinerilor romani! Cele mai cool lucruri ce-mi vin acum in minte sunt: trupa Akcent pe coperta… clasa a IX-a eu.. si toate  fetele „topite” dupa baieti!

dorian popa la next star
dorian popa la next star

Cum ai petrecut in izolare? Ai avut mai mult timp pentru tine?
Izolarea, pentru mine, oricat de ciudat ar parea, a fost un mic ajutor de la Doamne Doamne.. in sensul ca am avut timp sa fac mutarea mult asteptata in casa cea noua.. timp sa „stau pe capul” echipei de constructii exact la detaliile finale (cele mai importante) si evident, last but not least.. timp sa ma si bucur de acest nou capitol din viata mea!

Ai debutat odata cu Lala Band si Pariu cu viata. Iti mai amintesti cand ai urcat prima oara pe scena?
Normalll ca imi amintesc prima oara cand am urcat pe scena cu LaLa.. a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea.. Tot ceea ce tine de LaLa este o amintire „once in a lifetime” pentru mine motiv pentru care Ii voi fi etern recunoscator lui Dumnezeu!

amna si dorian popa
amna si dorian popa

Pregatesti o piesa noua? Pe cand o vei lansa?
Am cateva surprize muzicale… gata gata sa iasa pe net. Si daca ar fi sa va si dau un mic indiciu.. noua mea piesa va fi alaturi deee.. nimeni altul decat vocea vocilooor Liviu Teorescuuuu ❗️Lansarea urmeaza curand.. asa ca ochii pe canalul meu de Youtube.

dorian popa in piscina cu masac
dorian popa in piscina cu masac

Ai noutati in ceea ce priveste magazinul de accesorii?

Site’ul meu de merch’uri este in plina dezvoltare. Iubesc lumea afacerilor drept pentru care propriul magazin online imi hraneste la fix aceasta „sete”! Ideea inovatoare pe care eu incerc sa o aduc acolo este un prim site de merch romanesc unde sa gasesti aproape orice iti doresti! Am lansat o colectie supranumita „de relaxare” care a mers excelent. Circa 900 de comenzi in 72 de ore! Cu Dumnezeu si multa munca inainte!

Un mesaj pentru cititorii nostrii?
Asa cum am spus si mai sus, as spune si catre cititorii Bravonet: Nu exista adolescenta fara BRAVONET.. asa ca toata lumea sa fie calare pe publicatii sa ne reluam normalitatea si in lumea adolescentilor

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata