Interviu Dan Helciug: „M-am autoizolat împreună cu familia la țară, unde avem o căsuță batrânească

Solistul trupei „Spitalul de urgenta” are o multime de planuri si idei, insa momentan este in afara Bucurestiului, alaturi de famili. Acolo isi tine fanii in priza cu concerte pe pagina lui de facebook iar in curand va avea si cateva noutati muizcale. Dan Helciug ne-a povestit despre toate acestea intr-un scurt interviu pe care il cititi in continuare.

Bravonet: Ce amintiri ai din perioada Bravo?
Dan Helciug: Dar ce de amintiri am. Am apărut cu primea mea trupă, Parlament, în 1998 în Bravo. Este și prima mea apariție într-o revistă. Colecționam pe vremuri revistele și chiar am un timbru Bravo cu trupa mea favorită Queen (anii ’90).

dan helciug cu sotia si copii
dan helciug cu sotia si copii

Unde si cu cine ai fost izolat in aceasta perioada?
M-am autoizolat împreună cu familia la țară, unde avem o căsuță batrânească
Ce urmeaza pentru tine pe plan muzical? Ce ai facut nou in aceasta perioada?
Am filmat în carantină un clip nou, regizat, editat de sotia mea Elena și fiul nostru cel mare Luca, (are 13 ani). Piesa se numește Sunt Bine (Spitalul de Urgență). Deocamdată nu pot performa în public, însă deja am 15 concerte virtuale la activ în garajul meu. Live-urile interactive sunt pe pagina mea de Facebook. Viitorul muzical, anul acesta.. este incert, deocamdată. Pregătesc piese noi compuse în carantină, pe care le voi lansa cu videoclip.

Ai un mesaj pentru cititorii bravonet?
Le urez multă voie bună și gândire pozitivă

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata