dan boldea
dan boldea
in

Interviu Boldan: „Tik-Tok -ul la început nu l-am luat prea în serios doar că am devenit viral peste noapte”!

Dan Boldea este actor si cantaret

Bravonet: S-a relansat bravonet si am vrea sa stim ce amintiri are Dan Boldea, actorul si cantaretul Boldan din perioada revistei. Ai aparut in ea la vremea respectiva?
Boldan: Mă bucur foarte tare să aud asta! Revista Bravo era una dintre revistele mele preferate și îmi aduc aminte că o cumpăram mereu și eram cel mai fericit atunci când găseam postere cu artiștii mei preferați. Și da, am apărut și eu de câteva ori în revista Bravo, de fapt este prima revista în care am apărut vreodată. Îmi aduc și acum aminte articolul despre debutul meu în muzică după apariția mea în serialul Pariu cu viața, eram foarte bucuros că aveam o pagină întreagă doar cu mine. Mai am și acum revista pe undeva, prin colecția mamei.

dan boldea
dan boldea

Ne poti spune cateva cuvinte despre tine?
Energie și iubire. Aceste două lucruri mă reprezintă cel mai mult. Sunt un băiat plin de energie și vigoare, fac tot felul de lucruri, pe lângă repetițiile de la teatru și orele de canto dansez mai mereu prin casă, scriu aproape zilnic câte ceva, o poezie sau câte o melodie nouă. Iar iubirea mă înconjoară mereu, e ceva ce stă la baza existenței mele, iubesc tot ce am în jurul meu – îmi iubesc familia, prietenii, plantele din casa și chiar și pe portarul de la teatru sau pe vânzătoarea de la magazin. Și nu, nu exagerez deloc. În ultimii 8 ani am studiat teatru, atât actorie cât și teatrologie și cred că aceasta a fost cea mai frumoasă lecție, am învățat să iubesc, să iubesc fără să aștept nimic la schimb.

Cine esti si cu ce te ocupi?
Nu m-am schimbat foarte mult de când am apărut prima dată în revista Bravo. Mi-am schimbat numele de scenă, iar acum proiectul meu muzical se numește BOLDAN, care este de fapt o combinație între numele meu de familie și prenumele și fac teatru la un nivel profesionist – cam asta e nou. În restu sunt mai mereu la repetiții sau prin teatre, lucrez foarte mult la câteva proiecte noi și când mai am timp liber fug la studio să îmi mai înregistrez câte o melodie nouă.

Am observat ca esti foarte activ pe Tik-Tok si ai multi urmaritori. Care iti e secretul?
Ouh, Tik-Tok, la început nu l-am luat prea în serios doar că am devenit viral peste noapte. Pur și simplu am început să mă prostesc și să mă joc, fără să fac ceva anume. În timp am început să vorbesc despre lucrurile care mă frământă și care mă reprezintă cu adevărat – cred că asta i-a adus pe oameni aproape.

Cu cine si unde ai fost izolat in perioada asta de 2 luni?
La început am stat acasă la părinții mei, la Mureș, Am văzut această situație ca pe un privilej prin care să pot petrece mai mult timp cu familia mea. Ulterior, am fost nevoit să revin la Cluj pentru am avut de filmat noul videoclip la single-ul meu Anosmic și să înregistrez următorul meu album muzical. Iar acum stau la Cluj.

Ce planuri muzicale si in actorie ai pentru urmatoarea perioada?
Pe partea de muzică pregătesc un album nou, al patrulea din cariera mea, împreună cu solista Loran Betty, care de altfel este și un regizor extraordinar și suntem mai mereu la studio ca să putem finaliza albumul. Pe lângă album, tocmai ce am lansat un nou single, Anosmic, care este un single foarte personal, mi-am pus sufletul pe tava și m-am lăsat vulnerabil atât la studio cât și în fața camerei de filmat. Pe partea de teatru tocmai ce am avut ultima reprezentație la spectacolul care a făcut vâlvă în media din cauza scandalului cu Patriarhia Română – Eu sunt! Și?, iar acum lucrez la alte două spectacole pe care urmează să le lansez în următorul an. Unul dintre aceste spectacole vorbește despre violența în familie și abia aștept să îl scoatem deoarece are la baza niște povești reale și este un spectacol autentic.

boldan
boldan

Ti ai gasit jumatatea?
Da, pe mine. Momentan sunt singur și mă simt foarte bine așa, nu simt că am nevoie de o relație deoarece am foarte multă treabă și nu am timpul necesar ca să pot să întrețin o relație serioasă. Dar nu zic nu la o posibilă iubire, doar că simt că nu este momentul potrivit acum.

Ce vei face de pe 15 mai incolo?
Nu am planuri foarte mari pe lângă înregistrări și filmări. Probabil că o să sărbătorim toți cei din familia Boldan Music, la o bere pe undeva, toate reușitele din acest an și ne vom consolida planurile pentru următorul an.

boldan
boldan

TI ai descoperit noi pasiuni in izolare?
Absolut! Am învățat să gătesc, chiar foarte bine. Iar acum specialitatea mea nu mai sunt pastele, omleta sau cartofii prăjiți ci Carrot Cake-ul. Cam asta am făcut în timpul meu liber de acasa, am gătit.

Ai un mesaj pentru cititorii bravonet?

Citiți, citiți, citiți Bravonet. Ah, da, și nu uitați să vă urmați visele. Credeți în voi.

One Comment

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

mini model it la fantana

Primul si singurul show pe YouTube cu copii-modele va incepe curand

antonia si alina ceusan

Antonia lansează single-ul ”Como ¡Ay!” cu un videoclip funny și provocator în care invitat special este Alina Ceușan