Interviu Antonio Pican: „Liviu Teodorescu si iubita mea Bibi mi-au fost alaturi”

Pe Antonio Pican (18 ani) il stiti de la X Factor dar si din colaborarea cu Bibi, iubita lui, la piesa si videoclipul „Toate fostele” dar si de pe retelele de socializare. Cei doi au o relatie foarte frumoasa, colaboreaza muzical si sunt de nedespartit. Am vrut sa aflam noutati despre tanarul care vlogger, cantaret si fost concurent la X Factor care face multe in showbizzul autohton. Asa ca aflati mai multe din interviul exclusiv pe care ni l-a acordat in continuare.

antonio pican la x factor
antonio pican la x factor

Bravonet: Salutare, Antonio! Esti tanar, ai doar 18 ani, dar am vrea sa stim daca ai participat la evenimente organizate de Bravo sau sedinte foto pentru materiale?
Antonio Pican: Nu încă, pentru ca sunt un artist la început de drum, dar in viitorul apropiat dacă voi avea oportunitatea cu siguranță!
Esti la curent cu noutatile, cu lansari de piese, seriale, filme noi? De unde iti iei informatii cand vrei sa te destinzi?
Sunt la curent cu noutățile din domeniile care ma definesc, iar informațiile le preiau din social-media.

antonio pican si bibi
antonio pican si bibi

De cine ai fost inspirat sa te lansezi in muzica?
Am fost inspirat de mulți factori, nu am avut un factor principal care m-a motivat, însă pot spune ca a existat multa dorința și ambiție care a fost conturată acum, când am avut șansa sa cunosc oameni talentați cu care am putut sa colaborez.
Cine te-a ajutat cel mai mult in cariera?
Principalii oameni care m-au ajutat cel mai mult in carieră au fost întotdeauna parintii mei, dar nu o pot omite nici pe prima mea profesoara de canto. Acum, de când am început sa ma axez mai mult pe partea muzicală, pe partea de artist, au fost neîncetat lângă mine frumosă mea iubita care totodata este și o mare artista BiBi și un prieten foarte bun și drag mie care și el la rândul lui este un foarte mare artist și producător Liviu Teodorescu.

antonio secan si bibi
antonio secan si bibi

Cum ti ai petrecut timpul in aceasta perioada de izolare?
Timpul din perioada de izolare, l-am prețuit foarte mult, am încercat sa ma focusez cat mai mult pe partea creativă, am compus, am filmat vloguri și am postat pe canalul meu de YouTube Antonio Pican.
Ai mai lansat ceva nou sau te pregatesti de lansare?
Cea mai recenta piesa a fost lansată este alături de frumoasa mea iubita, iar următoarea melodie este o colaborare foarte frumoasa alături de Liviu Teodorescu, o piesa care o sa rupă topurile cu siguranță!
Ai fost mai inspirat in izolare sa faci lucruri noi?
In izolare am făcut doar lucruri ce ma definesc pe mine, nu am încercat ceva nou pentru ca resursele și spațiul de desfășurare au fost cam limitate.
Ce pasiuni ti-ai descoperit de cand stai in izolare?
Din păcate sau din fericire nu am descoperit nicio alta pasiune, m-am concentrat pe ce știu sa fac cel mai bine și sa ma perfecționez!

antonio pican
antonio pican

Ce ti doresti sa faci cand vei iesi din izolare?
După ce voi ieși din izolare, îmi doresc sa ma plimb și să călătoresc cat mai mult!
De ce iti va fi cel mai dor dupa ce se va termina toata nebunia asta?
După ce se va termina aceasta nebunie, voi fi mai fericit ca niciodată și cu siguranța nu îmi va fi dor de nimic pentru ca abia aștept ca viața mea sa revină la normal!
Un mesaj pentru cititorii bravonet?
Vă salut pe toți, sunteți niște urmăritori minunați, nu uitați sa ne urmăriți atât pe iubita mea BiBi, cat și pe mine pe toate platformele de social-media pentru ca in curând o sa lansam cat mai multe proiecte muzicale care sa va bucure sufletele!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata