Interviu Andrei Neagu: „Videoclipul la piesa „Vrajitoarea” a prins viață datorită ideilor ingenioase ale celor care au aparut in el”

Fost concurent la diverse reality-showuri muzicale Andrei Neagu a revenit in lumea muzicii cu un videoclip haios si plin de invitati speciali. Am stat de vorba cu solistul si iata ce am aflat in continuare.

Bravonet: S-a relansat bravonet si am vrea sa stim daca ai aparut in revista sau site. Ce amintiri ai de atunci?

Andrei Neagu: În 2015 am avut un articol pe site, imediat după lansarea clipului „The Way She Moves”. Toată perioada din perioada promovării fost o experiență unică, la care ați contribuit și voi!

Ai lansat o piesa noua si un videoclip. Spune ne cateva detalii de la filmari…

Conceptul din spatele videoclipului a apărut chiar în perioada stării de urgență, moment în care a trebuit să vin cu un concept ce poate fi realizat din confortul casei tale. Am gândit o coregrafie cu ajutorul unei prietene coregraf (Carla Waltner), pe care am trimis-o oamenilor ce au răspuns afirmativ pentru acest proiect. De asemena, clipul a fost filmat “în picioare” pentru a sublinia și mai mult ideea de home-made video. În rest, am dat frâu liber creativității tuturor celor prezenți, astfel că videoclipul a prins viață datorită ideilor ingenioase ale fiecăruia. În realizarea clipului au fost implicați peste 20 de oameni, printre care: Diana Marina Andrei, Ana-Maria Calița, George Tănase, Mihaela Ceaicovschi, Ana Crăciun Lambru, Cătălina Popa, Isabela Francesca, Crina Zvobodă, Magicianul Verdini, Cezara Munteanu, Ioana Barbu sau Andy Ionescu. Sunt foarte încântat de ce a ieșit și sper să vă placă și vouă la fel de mult!

andrei neagu
andrei neagu

De cand ai aparut in peisajul muzical?

Cred că înscrierea mea în Selecția Națională Eurovision din 2014 îl reprezintă momentul în care am intrat cu adevărat în peisajul muzical. Aveam 24 de ani și foarte multă determinare să arăt lumii întregi ceea ce simt prin muzica mea. Am participat cu piesa „Missing Your Face”, care din păcate nu s-a calificat mai departe. Totuși a fost un imbold foarte important pentru cariera mea, așa că iată-mă aici după 6 ani, în prag de lansare a primului meu album!

Cine te a ajutat in cariera?

Sunt norocos să am oameni dragi și prieteni apropiați care m-au sfătuit și mi-au deschis uși spre noi oportunități. Vreau să-i menționez aici pe Navi și Gelu. Și desigur, nu aș fi fost atât de atras de chitară sau de muzică în general, dacă nu aveam parte de îndrumarea mamei.

Ce mai faci in afara de muzica?

De aproximativ un an, am descoperit fotografia de care sunt foarte atras. La fel ca și compoziția sau producția muzicală, imaginea spune o poveste pe care tu o creionezi așa cum simți.

Andrei-Neagu
Andrei-Neagu

Cum a fost izolare pentru tine? Cum si cu cine ti ai petrecut timpul?

Toată perioada asta de autoizolare a fost despre mine și despre muzică. Pe de-o parte am avut timp să bifez de pe listă toate lucrurile de care nu aveam timp în mod normal, dar nu am ignorat nici activitățile de relaxare. Așa că am citit, m-am uitat la seriale și am gătit rețete noi. Pe de altă parte, perioada asta a fost perfectă pentru a lucra și a pune cap la cap ultimele detalii ale albumului pe care îl pregătesc. În toată această aventură, alături de mine a fost iubita mea, care mi-a făcut autoizolarea extrem de ușoară și distractivă.

Ce planuiesti pentru urmatoarea perioada?

Cel mai important lucru pe care îl plănuiesc în perioada următoare este definitivarea albumului. Mai este foarte puțin așa că sper ca în următorul interviu să putem vorbi despre un produs deja lansat. Pe lângă asta, vreau să mă ocup de emisiunea mea podcast (Andrei Neagu Show), în care continui să am invitați foarte faini. Puteți găsi emisiunea pe orice platformă de podcasting, așa că sunteți invitații mei să mă ascultați!

Ai un mesaj pentru bravonet?

Mă bucură foarte tare acest comeback și sper să mai stăm de vorbă și cu altă ocazie. Sunt cu ochii pe voi și vreau să văd poate și un canal de YouTube plin de interviuri, știri și oameni talentați.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata