Interviu Andrei Jivan: „O tragedie isi lasa amprenta destul de mult pe suflet! Dumnezeu m-a ajutat”

Andrei Jivan sau Mr. Manager a facut parte din mai multe trupe, a dansat la „Romanii au talent” si a avut o poveste de telenovela dupa ce sotia s-a s-a prabusit pe scena, in timpul unui spectacol si a murit sub ochii lui. Dumnezeu i-a fost alaturi si i-a dat putere sa mearga mai departe, a intalnit o alta colega dansatoare care l-a facut tata. In acelasi timp, a renascut ca si artist, lansand chiar de ziua lui o piesa noua sub numele de Mr. Manager si un videoclip.

Bravonet: Salutare, bravonet a revenit si tu te ai intors cu un nou proiect muzical. Despre ce e vorba?
Andrei Jivan – Mr Manager: Salutare! Bine ati revenit! Este vorba despre un proiect muzical si de entertainment bazat pe o energie pozitiva.

mr manager
mr manager

Cum te vei numi si cum se numeste piesa, cine a compus o?
Ma voi numi Mr. Manager, iar piesa de debut este “Manager” pentru ca descrie directia mea, nu doar ca artist. Productia muzicala a piesei este facuta de catre Cristi Pascu, un artist si totodata un prieten foarte talentat, iar linia si textul imi apartin.

Ai o istorie muzicala in spate. Ne poti spune cum ai debutat?
Activez in tot ce inseamna domeniul artistic de peste 20 de ani. Am avut peste 3000 de reprezentatii in diverse ipostaze: dans, muzica, MC. In tot acest timp am invatat sa ma ocup si de partea tehnica a unui eveniment, precum si de managementul unui artist, lucru care acum constituie un as in maneca pentru mine.

Ai o poveste de viata ca in telenovele. Sotia ta s-a prabusit pe scena si a murit. Ce s a intamplat atunci?
Da, intradevar! A fost, poate, cel mai mare impact emotional din viata mea. In acele momente si inca aproximativ cateva luni de zile dupa eveniment am fost putin pierdut. O astfel de tragedie isi lasa amprenta destul de mult pe suflet. Ce a urmat a fost o resetare totala, dar am decis sa tin capul sus si sa o fac mandra pe Diana!

Cum ai gasit puterea sa treci peste?
Credinta si iubirea! Sunt cele mai puternice arme! Totul cu ajutorul lui Dumnezeu, sigur! Am cunoscut-o pe Andreea care mi-a daruit un copil.

a fost la romanii au talent
a fost la romanii au talent

Viata ti s-a schimbat si ai devenit de curand tata…
Da, sunt tata acum! Inca de cand am aflat vestea ca voi deveni tata am simtit adevarata revenire la realitate si o implinire imensa! Dominic este cel mai mare si cel mai frumos dar de la Dumnezeu!

Ce inseamna muzica si dansul pentru tine?
Ele reprezinta prima mea iubire inca de la o varsta frageda de numai 5 ani. Dupa cativa ani a devenit totul ceva mai serios, iar in prezent inca incerc sa fac asta la cel mai inalt nivel cu putinta.

Unde si cu cine ai petrecut in izolare?
Izolarea am petrecut-o acasa cu familia. Am avut ocazia sa ma bucur un pic mai mult de momentele frumoase pe care poate nu apucam sa le vad inainte.

Cum v-ati umplut timpul?
In tot acest timp am pregatit noul proiect, strategia si planul pentru cele ce urmeaza. Am scris multe piese si sunt nerabdator sa vi le prezint.

Ce urmeaza pentru tine in urmatoarea perioada?
Multe lucruri frumoase in noul proiect! Sunt foarte motivat pentru ca iubesc ceea ce fac si vreau sa vad oamenii fericiti!

mr manager andrei jivan
mr manager andrei jivan

Canti, dansezi, compui...
Sunt Manager si Compozitor… si nu numai! Imi place sa ma numesc artist pentru ca incerc sa explorez toate formele ce pot fi “mulate” pe ceea ce fac eu. M-am lovit de multe situatii si nu am avut decat de invatat. Ce nu te doboara, cu siguranta te intareste!

Un mesaj pentru cititorii bravonet?
Fiti pregatiti pentru ce urmeaza!! Peace all! Cu respect, al vostru Manager!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata