Interviu Andreea Lege: „N-am mai avut o vacanta de doi an desi am o agentie de turism”

Se spune ca cizmarul nu are cizme si croitorul nu are haine. Iar Andreea Lege care lucreaza in domeniul turismului nu a mai mers intr-o vacanta de doi ani. Cum recent a luat pentru agentia VIP Business Voyage un premiu la Gala Performantei si Excelentei, eveniment prezentat de Adela Diaconu, am decis sa vorbim cu Andreea despre ceea ce face.

Bravonet: Ai castigat de curand unul dintre cele mai ravnite premii. Ne poti spune despre ce e vorba?
Andreea Lege: Am avut onoarea de a primi la Gala Performantei si Excelentei premiul de Excelenta in Turism si antreprenoriat feminin. A fost o gala a execelentei senzationala, o onoare sa primesc acest premiu.

Cine este Andreea Lege?
Sunt directoarea generala a agentiei VIP Business Voyages, una dintre cele mai interesante si frumoase agentii de turism. Ne diferentiem prin calitatea serviciilor, prin produse de o uncitatea senzationala. Avem 28 de ani de experienta, peste 500.000 de turisti fericiti.

cu nasa anamaria prodan
cu nasa anamaria prodan

Ce destinatii aveti?
Operam absolut toate destinatiile lumii. Mai nou am lansat pentru acest sezon de iarna charter pentru destinatia Seychell si Zanzibar. Sunt doua dintre destinatiile preferate de romani si, cu siguranta, vom umple avioanele ca in toti anii trecuti.

Ati avut clienti fericiti….
Da, numai clienti fericiti, drept dovada ca turistii din primul an sunt si in al 28 lea an de munca. Sunt fideli si normal ca daca erau nemultumiti nu s-ar m-ai fi intors.

Aveti multe idei de promovarea afacerii ca sa faceti clientii fericiti?
Da, avem multe idei de a ne face clientii fericiti. La doua vacante ai una in plus, am organizat tot felul de intalniri pentru oameni singuri… Avem multe surprize pentru prietenii nostri.

Lucrezi intr-o agentie de turism, cand a fost ultima ta vacanta?
(rade) Buna intrebare. Cred ca de 2 ani n-am mai avut vacanta. Din pacate, pandemia asta si-a pus amprenta in sens asupra oamenilor. A trebuit sa stau sa le rezolv problemele clientilor care n-au mai putut sa plece. N-am putut sa plec sa ma distrez, a trebuit sa raman alaturi de cei care si-au luat pachete de vacanta si n-au mai plecat. Iar eu am ramas sa rezolv, sanatosi sa fim ca vom avea timp sa facem si vacante. Dar eu sunt ca in povestea cu cismarul care nu are cizme si croitorul care nu are haine. Probabil ca in aceasta iarna voi merge cu sotul intr-o destinatie exotica.

viorel si andreea lege
viorel si andreea lege

Asta urma sa te intreb, unde ti-ai dori sa mergi?
Imi doresc sa ajung in Dubai, este o destinatie pe care eu o vand mult. Si mi-as mai dori sa ajung in Turcia, in Istambul, orasul sufletului meu. Cu siguranta ca vom ajunge curand.

Iti place sa vizitezi sau doar sa te relaxezi?
Imi place sa le combin, sa cunosc oameni noi si civilizatii, si desigur sa ma si relaxez.

Colectionezi ceva din vacantele tale?
Incaltaminte si genti, pe unde merg imi cumpar din magazine aceste accesorii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata