Interviu Andra Gogan: „Sunt una din persoanele care am facut aplicatia TikTok cunoscuta in Romania”

Andra şi fratele ei Răzvan Gogan au început mai întâi să pună voci pentru serialele de la Disney Channel. Ei au cântat şi au dansat de mici şi au intrat de două ori în Cartea Recordurilor, pentru „Cel mai lung concert live susţinut de un copil” (3 ore şi 20 de minute, 55 de melodii, 15 septembrie 2009) şi „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 discuri). Andra a jucat în mai multe producţii de televiziune şi în 2014 a prezentat emisiunea „I Love Violetta” de la Disney Channel, alături de Alexia Eram (19 ani) şi de Adina Iliescu (22 de ani). Împreună au început să facă vlog, să înregistreze noi piese, iar conturile ei sociale însumate au cei mai mulţi urmăritori. Anul trecut, fraţii Gogan şi fraţii Munteanu, gemenii Vlad şi Cristi (17 ani), au plecat într-un turneu cu milioane de spectatori. Andra este foarte activa pe Tik Tok si am stat de vorba cu ea, fiind cea mai indragita vedete adolescenta. Iar de ceva vreme are si un iubit, pe Iulian Lemnaru.

andra su fratele ei si fratii munteanu
andra su fratele ei si fratii munteanu

Bravonet: Ce amintiri aveti din perioada Bravo?
Andra Gogan: Din acea perioadă am amintiri placute pentru ca citeam informatii atât despre cei pe care ii admiram cat si articole despre mine si cunoscuții mei. Am fost pe coperta BravoGirl si a fost o surpriza foarte placuta pentru ca nu stiam ca o sa apar!

Esti foarte activă pe Tik Tok si esti una dintre primele care au folosit aplicația. Cat timp petreci pe aceasta retea?
Da, folosesc aplicația de la începuturi, de când se numea altfel si eu sunt una din persoanele care am facut aceasta aplicatie cunoscuta in Romania. Imi place mult si imi petrec foarte mult timp pe ea atât pentru a studia trend-uri din străinătate cat si pentru a crea continut prin care eu si prietenii mei ne distrăm foarte mult.

Pentru cei care inca nu te stiu ne poti spune mai multe detalii despre tine si cum ai devenit cunoscută?
Sunt o persoana activa cu pasiuni multiple: muzica, dans, actorie și vlogging. Deși cânt de la 3 ani si practic dansul de la 8 ani eu am devenit cunoscută cu ajutorul vlogging-ului unde de la 18 ani am inceput sa postez si am ajuns la 936.000 de urmaritori. De curand am devenit cea mai urmărită persoana din România pe tik tok (am 4.6 Milioane de urmaritori). Cant, dansez, pun voci pentru reclame si personaje de seriale sau animatii, am facut seriale, am participat la diverse emisiuni de televiziune…..

andra-gogan
andra-gogan

Pregătești ceva noutăți muzicale?
Da, sunt activa si in aceasta directie. Tocmai ce am postat un cover ca sa punctez varsta mea (22 de ani) si lucrez impreuna cu Razvan, fratele meu, la o suuuper piesa.

andra gogan si iulian lemanaru
andra gogan si iulian lemanaru

Unde si cu cine ai fost in izolare?
În izolare am stat acasa cu familia mea.

Ti-ai descoperit ceva pasiuni noi in aceste doua luni de izolare?
Da, mi-am descoperit pasiuni noi: gatitul, gospodaritul etc. In toata aceasta perioada pe lângă pasiunile de filmat, editat, cântat si dansat am incercat sa fac si chestii care sa ma tina in contact cu familia care acum a avut mai mult timp: am gătit, am spălat geamuri dar ne-am si jucat: tenis de masă, remi, baschet etc.

Ce planuri ai pentru perioada urmatoare?
Am multe proiecte pentru perioada urmatoare: îi serial nou si clipuri muzicale… Si poate un nou turneu.

De unde iti iei noutățile despre vedete?
Cele mai multe informatii le aflu pe instagram.

Un mesaj pentru cititorii noștri.
Mesajul meu pentru ei: Fiti tot timpul pozitivi si găsiți partea buna in orice va înconjoară si veti vedea cum viata voastră se transformă în lucruri pozitive.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata