Interviu Alexia Talavutis: „Pentru toata lumea a fost o schimbare atat profesionala, cat si mentala”

Alexia Talavutis s-a facut remarcata odata cu aparitia in „Pariu cu viata” si in trupa LaLa Band, insa jucase inainte si in „Trasnitii”. Dupa aceste proiecte de succes s-a relansat solo si are in continuare succes, chiar daca pandemia i-a incurcat planurile. Insa acum s-a relansat cu o piesa noua la care a si filmat un videoclip. Am realizat un iterviu cu Alexia si va spunem ca este una dintre solistele noastre preferate. 

Bravonet: A fost ziua ta, La multi ani! Cum ti ai petrecut ziua de nastere si unde?

Alexia Talavutis: Merci mult! Am schimbat prefixul anul asta si imi doream sa marchez momentul intr-un loc mai special si anume Miami, dar cu pandemia asta nu a mai fost posibil, asa ca am ales sa merg la Mamaia. Mare diferenta intre Miami si Mamaia nu este  S-a dovedit a fi cea mai frumoasa zi de nastere, am fost inconjurata de toata familia. Nimic altceva nu mai conteaza cand esti inconjurat de iubire. 

alexia talavutis
alexia talavutis

Ti s-au schimbat planurile din cauza pandemiei? 

Din pacate am fost nevoita sa intrerup trei proiecte, iar la doua din ele incepusem deja filmarile. Cred ca pentru toata lumea a fost o schimbare atat profesionala, cat si mentala. Noi suntem obisnuiti sa ne planificam totul si dintr-odata am fost nevoiti intr-o oarecare masura sa punem totul pe pauza si sa ne reconfiguram traseul.

Ti s-au anulat si alte excursii, vacante?

Inafara de cea de la Miami si New York, nu. 

lalaband
lalaband

Unde ai fost izolata si cu cine?

Am stat acasa cu sotul si motanul nostru, Miu. Nu m-a prins izolarea pe nicio insula exotica dar faptul ca puteam alerga pe plaja de la Constanta, a fost un mare noroc. Faceam facetime cu prietenii sa le arat si lor marea 

Cu cine ai pastrat legatura dintre vedete, prieteni?

In perioada asta am avut timp sa vorbesc mai mult cu prietenii mei decat o faceam un mod normal pentru ca nu am mai fost tot timpul in “priza”. Cred ca de acum incolo cand o sa ne vedem face to face nu o sa mai stam pe telefoane si insta story-uri. 

alexia a jucat in pariu cu viata
alexia a jucat in pariu cu viata

Pregatesti noi surprize muzicale? Un nou videoclip?

Normal ca da *, abia astept sa lansez noul meu single. Am filmat saptamana trecuta videoclipul, la mare, in locurile unde am copilarit si a fost foarte tare sentimentul. 

Ce pasiuni ti-ai descoperit in izolare? Ce ai facut in aceste 3 luni?

Am incercat sa nu imi ies din ritm si atunci am facut cam toate activitatile acasa. Am cantat, am facut antrenamente, am dansat prin casa, am citit, tutoriale de makeup, am gatit, m-am uitat la serialele pe care nu am apucat sa le vad, am profitat de timpul liber sa ma relaxez. Nu am descoperit nicio pasiune noua  si nici nu m-am imprietenit foarte mult cu bucataria, am ramas la stadiul de incepator haha.

Anul viitor se implinesc 10 ani de cand s-a lansat LaLa Band. V-ati gandit la o revenire, ai vorbit cu colegii?

Avem un grup pe whatsapp unde ne spunem la multi ani in fiecare an si ne amintim de tot de felul de intamplati de la filmari si turnee*. Cu siguranta vom face o mare intalnire de 10 ani si ar fi frumos sa fim cu totii. Ne-am mai vazut de-a lungul anilor dar niciodata nu am reusit sa fim toti, de cand s-a terminat proiectul. 

Un mesaj pentru cititorii nostri?

Bine ati revenit la Bravonet! Stiu sigur ca veti gasi un nou prieten aici si sper sa ne revedem cat mai des ♥️

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata