Interviu Alexandra Stan: „Muzica a fost una din placerile din izolare”

Simpatica Alexandra Stan a fost mereu in topuri cu piesele ei dar si pe primele pagini ale ziarelor cu noutati din viata particulara dar si cu schimbari de look. Am vorbit cu solista despre perioada aceasta de izolare, prietenie dar si planurile ei muzicale.

Bravonet: S-a relansat bravonet si am vrea sa stim ce amintiri ai de pe vremea aceea?
Alexandra Stan: Yaay, felicitari ca ati revenit ONLINE. Imi amintesc ca am fost o prezenta constanta pe site-ul bravonet si ca orice lansare de piesa as fi avut, mereu am fost sustinuta de catre voi. Sunt convinsa ca asa va fi si de acum incolo

Alexandra Stan
Alexandra Stan

Cum te-ai descrie in cateva cuvinte?
Iubitoare, recunoscatoare, atenta la detalii, perfectionista, naturala, happy

Ce ai facut in perioada aceasta de izolare? Cu cine ai stat si unde?
De pe 10 martie sunt in Constanta, unde mi-am petrecut autoizolarea. O luna am stat numai cu motanul meu Herky, dar am mai mers si pe la parinti si mamaie, pentru care am facut cumparaturi in perioada asta. Iar de doua saptamani a venit Adriana Rusu la mine la Constanta si stam impreuna.

Alexandra Stan_Adriana Rusu
Alexandra Stan_Adriana Rusu

Ai lucrat la noi piese?
Daa, sigur. A fost una din placerile din izolare. Am fost mai libera, fara prea multe distrageri si m-am concentrat pe compus versuri si scris linii melodice.

Ce pasiuni noi ti-ai descoperit in izolare?
Nu sunt pasiuni noi, dar am avut timp sa aprofundez meditatia, sa petrec mai mult timp cu mine si am aflat ca pot sa gatesc orice fel de mancare imi doresc.

Alexandra Stan _poza
Alexandra Stan _poza

Cine sunt cele mai bune prietene din show-biz?
Adriana Rusu, LikeCreata, Diana Nistor si Bianca Lascoi.

Ce urmeaza pentru tine in cariera?
Un nou album, bineinteles. Dar mai dureaza ceva. Pana atunci, va invit pe YouTube sa vedeti noul meu videoclip pentru single-ul “Take Me Home”, o piesa sensibila care se potriveste perfect pentru vremurile prezente.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata