Interviu Airyen Vay: „Atunci cand scrii din experientele personale reusesti sa ajungi mai repede la sufletul ascultatorului”

Cântăreața pop Airyen Vay este mereu în atenția fanilor săi cu piese pe care le scrie din experiente proprii. Tanara este o solistă și compozitoare de muzică r&b/soul/pop, care s-a născut în Botoșani pe 21 decembrie 1994. În prezent, artista locuiește în Los Angeles, California, unde studiază domeniul business de muzică.. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o la varsta de 9 ani, când a început lecțiile de pian, flaut și chitară. Iata ce ne-a povestit in interviul urmator.

Bravonet: Cum este viața unui student la o facultate de muzica din LOS Angeles?
Airyen Vay: Este o aventura placuta. Totul este foarte diferit fata de cum am fost obisnuita. Cel mai mult imi place faptul ca tot ceea ce studiez este actual si totul se bazeaza pe multa multa practica.

În prezent studiezi un instrument? Dacă da, povestește-ne pe scurt despre ce înseamnă asta pentru tine și cum te ajută în viața de artist.
In prezent studiez partea de business a muzicii. Am studiat in trecut flautul, chitara si pian. La varsta de 8 ani am invatat sa cant la pian si il folosesc si in ziua de azi. Nu as fi putut sa scriu muzica fara un instrument.

Airyen Vay
Airyen Vay

Care sunt pașii pe care îi urmezi pentru a te perfecționa din punct de vedere profesional?
Imi organizez foarte bine timpul si muncesc cat de mult pot. Perseverenta si capacitatea de adaptare sunt printre cele mai importante lucruri in viata oricarui om isi doreste o cariera muzicala.

Cum ai fost primită în lumea muzicii americane?
Cu multa caldura. Am avut norocul de a colabora cu oameni frumosi care si-au dedicat timpul lor in a-mi ghida pasii pe cele mai bune cai. M-au ajutat sa evoluez ca artist si ca om si m-au facut mai puternica. M-am adaptat foarte repede am simtit pentru prima data ca viziunea mea este inteleasa.

Airyen Vay a lansat Love Me Like You're High
Airyen Vay a lansat Love Me Like You’re High

Ce îți place cel mai mult la viața de artist?
E mereu plina de surprize. Cand esti artist creezi arta din ceea ce esti tu ca om, din experimentele tale , cred ca este minunat sa poti face asta.

Cânți de două sau mai multe ori la fel aceeași melodie?
Da, de cate ori este nevoie. Bineinteles ca sentimentele sunt diferite de fiecare data dar tehnica vocala este neschimbata.

sexy Airyen Vay
sexy Airyen Vay

Vei mai scrie piese despre experiențele tale de viață? Dacă da, ce înseamnă pentru tine asta? O apropiere mai reală fată de ascultătorii tai?
Cred ca atunci cand scrii din experientele personale reusesti sa ajungi mai repede la sufletul ascultatorului. Pentru mine e un fel de a ma elibera de anumite trairi si sentimente, mai mult sau mai putin placute. E un fel de terapie de acceptare.

Cui sunt dedicate piesele tale?
Piesele mele sunt dedicate tuturor celor care se ragasesc in ele. Prin muzica mea imi doresc sa influentez oamenii sa-si atinga cea mai buna versiune a lor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata