Întâlnire între generații: Felicia Filip și tânărul tenor Dragoș Popa au cântat din nou împreună pe scena de la Codlea

Celebra soprană Felicia Filip și tânărul tenor Dragoș Popa au impresionat publicul, weekendul trecut, prinț-un recital susținut la Codlea F-Estival, în centrul istoric al municipiului. În cadrul concertului susținut de renumită soprană, cei doi au interpretat bine-cunoscută canțonetă „O sole mio”. Felicia Filip a abordat o paletă largă de genuri muzicale. Compoziții din repertoriul românesc, internațional, dar și arii celebre. Concertul s-a încheiat cu „Ciuleandra”, din repertoriul Mariei Tănase. În cadrul festivalului au urcat pe scenă și alți artiști iubiți de public, precum Oana Radu, Dalma Kovacs, Ionuț Lângă, Georgiana Lobonț, Ciro de Luca, Magda Suciu, Silvia Micu, dar și alții. Cea de a ÎI-a ediție „Codlea F-estival” s-a desfășurat în perioada 05 – 07 august, evenimentul fiind organizat de către Primăria și Casă de Cultură a Municipiului Codlea.

Felicia Filip și Dragoș Popa
Felicia Filip și Dragoș Popa

 

Deși fac parte din generații diferite iată că fermecătoarea soprana Felicia Filip și-a dorit să realizeze un duet cu mai tânărul tenor Dragoș Popa, care i-a fost elev în urmă cu ceva timp. O surpriză chiar și pentru el.

felicia filip si dragos popa
felicia filip si dragos popa

 

„Au fost momente cu adevărat unice! Am revenit pe scenă după o pauză de peste 5 ani, într-un concert alături de marea noastră soprană Felicia Filip. O întâlnire care, sunt sigur, va rămâne fără egal în viața mea! În urmă cu puțîn timp, când m-a sunat maestrul Cristian Mihăilescu să îmi spună că avem eveniment, știam că trebuie să prezint. Mai apoi, când am primit desfășuratorul concertului, citindu-l, m-am regăsit în program. A fost o surpriză din partea dragilor mei, Felicia Filip și Cristian Mihăilescu. Timpul de pregătire a fost extrem de scurt, iar după o pauză atât de lungă, nu mi-a fost deloc ușor, dar am reușit, cu sprijinul și experiența de scenă a doamnei Felicia Filip”, a povestit Dragoș Popa. Care are mai multe proiecte despre care veți mai auzi. Fiți cu ochii pe el pentru că este un tânăr foarte talentat care promite.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata