Însărcinata Ashley Tisdale se reunește cu Vanessa Hudgens, din High School Musical : „Ne-a luat 9 luni”

Ashley Tisdale și Vanessa Hudgens s-au reunit în cele din urmă! Tisdale a postat miercuri o fotografie dulce a ei și a co-starului ei cu care a jucat în filmul High School Musical îmbrățișând și zâmbind sub măști după ce au fost împreună pentru prima dată în ultimele luni.

„Ne-a luat 9 luni, dar în siguranță am făcut o poză înainte ca fata mea să plece din nou”, a spus actrița însărcinată, în vârstă de 35 de ani. „Te iubesc @vanessahudgens ❤️❤️” Hudgens a arătat fotografiei ceva dragoste, comentând „I LOVE YOU SOOOOO MUUUCCCCH”

Tisdale așteaptă primul ei copil – o fată – împreună cu soțul său, Christopher French. Luni, ea a împărtășit pe Instagram o fotografie a bebelușului ei în creștere, menționând că micuțul ei este „Aproape gata ….”

Sarcina lui Tisdale este doar cea mai recentă din multe dintre cele mai mari momente din viață pe care le-au împărtășit perechea – de la întâlniri în care își făceau tatuaje până la zilele nunții. De-a lungul verii, au dezvăluit că s-au ajutat reciproc chiar să-și renoveze casele!

Hudgens a împărtășit joi o serie de fotografii dulci cu ea și Tisdale, în cinstea împlinirii a 35 de ani a prietenei sale, pe Instagram, scriind „LA MULȚI ANI CELEI MAI BUNE PRIETENE @ashleytisdale.

În story-ul ei, ea a povestit că cele două s-au împrietenit de când au jucat împreună în High School Musical Disney Channel în 2006.

De fapt, s-au întâlnit cu ani înainte în timpul unei audiții comerciale, „iar prietenia noastră a decolat”, a scris Hudgens. „Ash și cu mine am început de jos acum suntem aici !!! Lol, dar chiar este adevărat.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata