Inna, poveste tragică despre tatăl ei. De ce nu a mai dorit vedeta să țină legătura cu acesta

Inna este fără dubiu, una dintre cele mai spectaculoase și faimoase soliste din România. De asemenea, vedeta se bucură și de un succes internațional imens. Artista a avut sprijinul părinților ei, dar cântăreața și-a dorit să își țină doar mama aproape de ea. Este tragic motivul pentru care vedeta nu a mai ținut legătura cu tatăl ei.

Conducând o mașină Dacia 1310 pe șoseaua Constanța-Mangalia, tatăl Innei a lovit, la ieșirea din comuna 23 August, un bărbat care se deplasa cu mopedul. În urma coliziunii grave, mopedul a luat foc, iar șoferul mopedului a decedat la spital. Giorgic Apostoleanu a fost judecat pentru ucidere din culpă.

Polițiștii au decis că Apostoleanu nu a păstrat distanța regulamentară față de vehiculul aflat în fața lui.

„Acest incident nefericit a avut loc acum doi ani. Ne pare nespus de rău de cele întâmplate. Atât eu, cât şi familia mea am suferit foarte mult la momentul respectiv. Cazul se desfăşoară în normalitate, conform legilor din România“, a afirmat Inna pentru Adevărul.

Cum a devenit Inna renumită

Drumul său nu a fost din totdeauna unui strălucit, și a trebuit să depună eforturi foarte mari pentru a ajunge în punctul de care se bucură în acest moment și de celebritatea de care are parte.

„Mi-a fost greu când am început primul meu proiect muzical, „Alessandra“, un proiect pop-rock de care eram încântată, însă care nu a avut succesul la care ne așteptam atât eu, cât și managerul meu. Ulterior, am lansat piesa „Hot“ sub numele INNA și lucrurile s-au schimbat fundamental în viața mea. Nu eram deloc pregătită, nu mă așteptam la nimic din ce a urmat: concerte în toată România, apoi în Europa, filmări, interviuri, multe călătorii, un program extrem de încărcat și strict. Am gestionat tot ce mi s-a întâmplat cu ajutorul echipei mele, care a fost alături de mine, cu sprijinul familiei și al prietenilor, cu iubirea și susținerea fanilor”, a mărturisit Inna, într-un interviu pentru revista Viva.

Sursa: ciao.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata