INNA cucerește Asia: challenge-ul ”Up” de pe TikTok, aproape 850 000 de videouri

INNA continuă seria pieselor de succes care cuceresc topurile internaționale. Single-ul ”Up” în colaborare cu Sean Paul a devenit viral pe TikTok, unde are peste 830.000 de videos uploadate în aplicație, un adevărat record. Oameni din toate colțurile Asiei s-au filmat în diverse locuri și contexte, dansând coregrafia de la ”Up”, transformând piesa într-un fenomen, iar challenge-ul a devenit popular pe TikTok.

În plus, succesul pieselor INNEI este confirmat și de rezultatele de pe Spotify, unde artista are 9 milioane de ascultători lunar și devine astfel, cel mai ascultat artist din Europa de Est pe platformă. Mai mult decât atât, colaborarea cu faimosul DJ R3HAB și Sash!, pentru “Rock My Body”, are succes la nivel internațional, atingând #184 în topul global al căutărilor Shazam și fiind prezentă în top 100 Shazam în țări precum Republica Cehă, Emiratele Arabe Unite, Franța, Finlanda. Piesa a adunat peste 10 milioane de stream-uri de pe toate platformele și este în top 100 pe radiourile din Turcia, Lituania, Estonia, Franța, Croația, CIS și Bulgaria.

Pentru INNA urmează o vară plină de concerte și festivaluri în Turcia, Spania, Bulgaria, Ungaria, România, Finlanda, Marea Britanie, Letonia și multe altele de confirmat.

R3HAB, INNA, Sash! – Rock My Body (Official Music Video) – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata