Indrăznește să spui “I Do” cu RHM x Jade Shadi x Trackula

Colaborarea dintre Romanian House Mafia, Jade Shadi și Trackula vine la fix pentru începutul verii. Puneți-vă cel mai sincer zâmbet pe buze, luați-vă persoana iubită și lăsați-vă duși de val printre razele soarelui, alături de cea mai potrivită piesă, “I Do”, o piesă despre dragoste sinceră și libertate.

Piesa a fost compusă de Jordan Shaw, Nono și AKI, care s-a ocupat și de producție.

RHM sau Romanian House Mafia reprezintă un proiect muzical care combină genurile House, Dance și Pop prin cele mai îndrăznețe producții. Pe lângă single-uri, RHM propune bucăți muzicale cu artiști renumiți din industria muzicală românească și internațională precum Giiants, Ilkan Gunuc, INNA, Minelli și Alina Eremia. În acest moment, “Jalebi Baby” de la Romanian House Mafia x Trackula are peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, “Smoking Nirvana” de Ricii Lompeurs x Romanian House Mafia are 1,6 milioane de stream-uri pe Spotify și “Party”, o colaborare între INNA, Minelli și Romanian House Mafia are peste 2,5 milioane de stream-uri pe Spotify.

Proiectul Jade Shadi s-a născut din dorința de a oferi oamenilor libertatea de exprimare în toate formele sale. Scopul lui Jade Shadi este de a ajunge la playlisturile tuturor ascultătorilor de muzică, dar și pe scenele celor mai renumite festivaluri.

Trackula ilustrează un proiect misterios în rândul producătorilor români de muzică, numele său fiind inspirat de povești tradiționale, cunoscute în întreaga lume. Artistul combină stilul House cu cel electronic/EDM într-un mod unic și fără precedent.

Romanian House Mafia x Jade Shadi x Trackula – I Do – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata