Imagini de colectie: Cum arata Paul Surugiu Fuego in adolescenta!

Paul Surugiu Fuego nu a aratat mereu asa cum il vedeti astazi la emisiunile TV. Indragitul interpret a publicta pe paginile lui de socializare cateva imagini cu el din adolescenta. „E tare frumos să privești înapoi, fără nostalgie și să vezi că vremea n-a trecut fără rost! Mie îmi place să-mi aduc aminte și chiar dacă nu trăiesc din amintiri, ele fac parte din întregul meu! N-aș putea șterge cu buretele perioade, mai bune sau mai puțin bune!
paul surugiu tanar
paul surugiu tanar
Sunt cum sunt azi datorită fiecărei lecții pe care am învățat-o, fiecărui om care m-a ajutat sau m-a dezamăgit! În fine, iată mai jos câteva ipostaze cu mine de la începutul anilor 90. Eram la liceu, cântam în zona Ardealului mai mult și abordam un alt gen, un pop-rock mai modern, încercând cumva să-mi găsesc drumul.
fuego tanar
fuego tanar
Dacă e ceva să fi rămas intact de atunci, este dragostea de a fi în fața oamenilor și bucuria mea de-a cânta! Între timp am evoluat, am schimbat genul muzical, am trecut prin etape și am reușit să-mi îndeplinesc visele. Nu râdeți prea tare, eram totuși un copil! Glumesc, pentru că de-ar fi să dau timpul înapoi, aș porni pe-același parcurs! Vă iubesc!”. Tot el a lansat o piesa noua la inceput de an – Sa readucem dragostea – Muzica – Luminița Dobrescu / Versuri – Narcis Avădănei Orchestrație – Alexandru Gorgos / Mastering – Sergiu Teacă Chitară electrică – Vlad Crețu.
https://www.youtube.com/watch?v=2w4gJkIWtTM&t=2s&fbclid=IwAR3lIQcmbyKEtm71ZscReR8c9To5oz3WrVA5CIXinO_CccJ2KMW0IOa8Oao
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata