Ilinca Vandici, premiată pentru Performanţă în televiziune, la Gala Capital Top 100 Femei de Succes

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D2, a primit trofeul pentru Performanță în televiziune, în cadrul Galei Capital Top 100 Femei de Succes. Gala, care celebrează femeile extraordinare, remarcabile în domeniile în care activează, a reunit, aseară, personalități ale vieții artistice, oameni de televiziune, lideri de companii și reprezentanți ai instituțiilor publice.

Cu o carieră de aproape două decenii în lumea televiziunii, Ilinca Vandici continuă să-și consolideze statutul de personalitate influentă și iubită în industria de televiziune. Numele ei se leagă în ultimii șapte ani de reality show-ul fenomen “Bravo, ai sti!l” care a ajuns la cel de-al optulea sezon și care, de-a lungul timpului, a generat comunități uriașe de fani și a creat zeci de personalități în industria de divertisment din România.

 “Mulțumesc revistei <Capital> pentru acest premiu onorant! Se vor împlini în curând 20 de ani de când pășeam în lumea televiziunii, nu-mi imaginam pe atunci că televiziunea vă deveni viața mea, deși intuiam că este domeniul care mă atrage cel mai mult”, a spus Ilinca Vandici. Emoționată, frumoasa vedeta a menționat că este mândră să fie parte a unui proiect extraordinar în care se regăsește pe deplin, un format revoluționar care a inspirat milioane de oameni.

Fac parte dintr-un proiect extraordinar, <Bravo, ai stil!>, în care mă regăsesc cu totul, pentru că este despre evoluție, despre frumusețe, un spectacol total, care bucură și inspiră publicul. E rezultatul dedicarii unei  echipe întregi, alături de care mă simt ca într-o adevărată familie și pentru asta le mulțumesc colegilor mei! Muncim mult, cu dedicare și bucurie pentru că ne dorim să venim de fiecare dată în fața oamenilor cu un produs premium, în care să se regăsească și care să îi inspire”, a continuat Ilinca Vandici.

            Printre premiantele carora le-au fost inmanate trofee, în cadrul Galei Capital Top 100 femei de succes, s-au mai numărat Amalia Năstase, Chris Simion Mercurian, sportiva de aur Andra Noviţchi – campioană mondială la karate la categoria Open feminin, si multe alte femei extraordinare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata