IdeaMan împlinește doi ani de când s-a înființat

deaMan a împlinit pe 25 aprilie 2022, doi ani de la înființare și totodată, doi ani de când s-a lansat pe piața presei din România. Vlad Avarvari, fondatorul site-ului a ales să sărbătorească acest lucru printr-un mod inedit.

IdeaMan.Ro ( https://ideaman.ro/ ) este un site dedicat tuturor iubitorilor de divertisment, muzică bună, noutăți muzicale, artiști de succes sau interviuri cu personalități publice.

În cei doi ani de zile, ideaman s-a impus foarte bine pe piața presei online din România, având sute de mii de accesări și recenzii pozitive.

Cine este Vlad Avarvari?

Vlad Avarvari este un tânăr jurnalist care și-a căpătat repede notorietatea, fiind cunoscut și ca ,, PR-ul vedetelor”, dar și ca ,, băiatul care a revoluționat învățământul românesc.” În prezent, tânărul de doar 22 de ani se poate bucura de o experiență vastă în domeniu, fiind jurnalist la ProTv, DigiFm, Radio România Actualități, TVR1 sau Evenimentul Zilei. Pe lângă toate astea, Vlad are și propria agenție de PR și Talent Management -Idea Man PR Agency.

 

,, Wow!! Au trecut deja doi ani de când am lansat IdeaMan și nu îmi vine să cred că am realizat atât de multe…Însă acest lucru nu era posibil fără ajutorul publicului, colaboratorilor sau al echipei mele. Mulțumesc tuturor pentru implicare și dedicare!! Împreună o să facem istorie. Stați aproape, urmează noi proiecte de top!! La mulți, mulți ani Idea Man!!”, a declarat Vlad Avarvari, fondatorul IdeaMan.

 

La celebrarea celor doi ani de la înființare, cei de la IdeaMan au creat o campanie – #doianideideaman, prin care mai multe personalități – artiști și influenceri, dar și vedete cunoscute, le-au urat ,,La mulți ani” sau mesaje de suflet.

Andrei Ștefănescu, AVA, Andy Popescu, Roxana Nemeș, Ana-Maria Mărgean de la Românii au talent, Miru, Emilian, Missy Crissy, Juno, Geta Voinea, Tony Lupu, Marius Crăciun – câștigătorul show-ului Ferma, Fata cu Vioara, Alin Ciobanu de la Boss Mans Burgr Factory și mulți alții, se numără printre cei care i-au felicitat pe cei de la IdeaMan.Ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata