Iarina Popescu lansează la doar 9 ani, prima melodie intitulată „Mulțumesc”

După mai multe participări și premii primite la concursurile și festivalurile muzicale, Iarina Popescu își lansează piesa de debut – „Mulțumesc”.

 

Anul 2023 a început cu o altă premieră pentru Iarina, micuța talentată, care a primit o piesă special scrisă pentru ea – „Mulțumesc”.

Muzica și versurile îi aparțin lui Bogdan Negroiu de la ElNegro și videoclipul de asemenea.

„Am ajuns să cânt dintr-o joacă, mergând la o lecție de canto când aveam 5 ani. Mi-a plăcut atât de mult încât am continuat, la inceput timid și în joacă… Îmi doresc ca prin acestă piesă să îi incurajez pe toți să se bucure de ceea ce trăiesc în fiecare zi, să nu se mai grăbească și să își amintească să privească lumea prin ochii copiilor”, mărturisește talentata Iarina.

 

Cine este Iarina Popescu?

 

Deși are doar 9 ani, până în prezent, a participat la câteva festivaluri de muzică națională și internațională, unde a avut bucuria de a câștiga premii și trofee. Dintre acestea, fac parte: FICOO, Bucharest in Music, Sunetul Lunii, Lumini Sonore, Vivere Music și multe altele.

Cu actoria, Iarina s-a întâlnit când avea doar 7 ani, în 2021, după castingul pentru School of Rock de la Opera Comică pentru Copii. Și aici a fost o mare iubire. A jucat rolul personajului Dakota în ambele stagiuni la School Of Roc, în regia lui Emil Pantelimon. Au urmat Madagascar a Musical Adventure, tot în regia lui Emil Pantelimon, unde a fost Skipper, iar apoi a fost Gretl Von Trapp în stagiunile 2022 și 2023 în Sunetul Muzicii, în regia lui Razvan Mazilu. Acum are bucuria să joace atât în avanpremieră, cât și

în premiera spectacolului de operă – „Elixirul Dragostei” în regia maestrului Cristian Mihăilescu.

 

IARINA POPESCU A CÂNTAT ALĂTURI DE NIKOS VERTIS ȘI TOM ODELL

 

În anul 2022, Iarina a reprezentat România în Italia, la Sanremo Junior, acolo unde a obținut Mențisune Specială cu piesa „A Million Dreams”.

„A fost una dintre cele mai frumoase experiențe pentru mine. Am cântat alături de o orchestra de 32 de muzicieni, pe scena Teatrului Ariston în fața unui public de peste 1000 de persoane”, a declarat Iarina Popescu.

Din septembrie 2022, Iarina a fost admisă la Școala de Muzică a Operei Comice pentru Copii – School Of Musical. Patru zile pe săptămână studieză alături de profesori extraordinari, canto, actorie și dans, pentru a deprinde noi abilități și a reuși să înțeleagă cât mai multe despre arta spectacolului.

 

Din 2021 este membra unuia dintre cele mai bune coruri din Romania, Cor cu Dor, condus de Teodora Jaworski. Alături de cei de la cor,a avut onoarea să cânte alături de artiști mari, precum Nikos Vertis, Tom Odell sau Iris.

 

Tot pentru a avea o tehnică bună și sănătoasă, Iarina Popescu este eleva Ioanei Mandoiu, care o ajută să exceleze prin tehnica DoctorVox.

 

Iarina nu lasă mai prejos nici studiile, ea fiind eleva în Year 5, clasa a 3-a, la Școala Primara Pick Me Academy.

 

Iarina are și un îndemn pentru toată lumea: „Cu siguranță toți avem cel puțin un motiv să fim bucuroși și recunoscători în viața noastră și este bine să nu uităm să o facem! Fă Rai din ce Ai!”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata