HUAWEI a lansat noi produse emblematice inovatoare la evenimentul european de prezentare a noii sale game

HUAWEI a lansat pe piața europenă o nouă serie de produse flagship. În timpul evenimentului de lansare de la München în Germania, compania a dezvăluit noi dispozitive de ultimă generație, inclusiv două smartphone-uri emblematice de ultimă generație: HUAWEI P60 Pro, smartphone-ul foto nr. 1 cu cel mai mare scor din istoria clasamentului DXOMARK, HUAWEI Mate X3, cel mai subțire și mai ușor smartphone pliabil cu ecran mare din lume și alte produse de ultimă generație, de la wearables până la PC-uri.

 

Odată cu noile lansări, HUAWEI își confirmă poziția de lider pe piața de electronice de larg consum și rămâne angajat în cursa inovării continue și apropierea lumii digitale pentru fiecare persoană, familie și organizație din lume. HUAWEI se concentrează neîncetat pe progresele tehnologice pentru a crea produse mai inovatoare și rămâne angajat în investiții mari în cercetare, dezvoltare și inovare. Compania are 20 de centre de cercetare în Europa, inclusiv Germania, Franța, Marea Britanie, Suedia, Belgia și Polonia. De asemenea, HUAWEI este cel mai important solicitant de brevet la Oficiul European de Brevete (EPO) – compania a depus 4.505 brevete, reprezentând o creștere de peste 27% față de anul trecut.

 

Celebra Serie P revine cu HUAWEI P60 Pro

Cu progresele sale tehnologice pentru o experiență fotografică supremă, seria HUAWEI P este un sinonim pentru inovație în fotografie și design remarcabil, pentru peste 15 milioane de utilizatori europeni. De-a lungul anilor, funcțiile avansate de fotografie ale seriei HUAWEI P au permis multor entuziaști să devină următorii maeștri ai fotografiei.

 

“Datorită camerelor de înaltă calitate, mici dar puternice, ale smartphone-urilor HUAWEI, fiecare utilizator poate deveni un fotograf profesionist al vieții sale și poate împărtăși fotografii cu momente importante la cea mai bună calitate. Folosesc telefoane mobile HUAWEI de mai bine de șase ani și le admir capacitățile de imagine, designul și experiența de utilizare fără întreruperi și de durată. Folosind smartphone-ul meu din seria P am reușit să surprind emoții și experiențe captivante. Iar acum, noul HUAWEI P60 Pro, cu caracteristica sa uimitoare de fotografie, duce din nou imaginea digitală la un nivel profesional și redefinește arta fotografiei” – a declarat Costin Mocanu, câștigător al premiilor HUAWEI Next Image 2022.

 

Noul telefon HUAWEI P60 Pro este smartphone-ul nr. 1 cu cel mai mare scor din istoria clasamentului DXOMARK. Cu un scor remarcabil de 156 de puncte, HUAWEI P60 Pro excelează prin performanța generală superbă și caracteristicile de fotografiere, făcându-l cel mai avansat smartphone dedicat fotografiei, disponibil în prezent pe piață. Prestigiosul portal a lăudat foarte mult atât capacitățile tehnice, cât și cele fotografice ale celui mai recent flagship HUAWEI.

 

Noul model moștenește tradiția Seriei P în sistemele optice și designul estetic. Dispozitivul are un sistem optic complet modernizat și este primul din industrie care vine echipat cu o cameră teleobiectivă Ultra Lighting cu mai multe grupuri de lentile. Smartphone-ul se inspiră din natură și reinterpretează estetica modernă cu primul design Pearl Texture din industrie. Pe spatele telefonului, Rococo Pearl încorporează pulbere de perle minerale naturale în dispozitivul smartphone-ului pentru a crea un efect de iluminare și strălucire, obținând o textură naturală unică. HUAWEI P60 Pro se remarcă și prin durabilitate. Adoptă noul display Quad-Curve cu un panou durabil, exclusiv HUAWEI, Kunlun Glass, care îmbunătățește semnificativ duritatea și crește rezistența la cădere.

HUAWEI Mate X3: inovații revoluționare pentru ecrane pliabile cu experiențe de top

HUAWEI este lider tehnologic pe piața de telefoane inteligente pliabile, iar cel mai nou HUAWEI Mate X3 deschide calea către o nouă eră a smartphone-urilor pliabile. Este un smartphone lider în industrie, care stabilește un nou standard pentru cât de ușor, subțire și fiabil poate fi un smartphone pliabil. HUAWEI Mate X3 este cel mai subțire și mai ușor smartphone pliabil cu ecran mare din lume și a fost modernizat pe toate fronturile, cum ar fi ecranele interioare și exterioare, balamaua multidimensională de nouă generație și sistemul de imagine.

 

Ca întotdeauna în cazul smartphone-urilor HUAWEI, HUAWEI P60 Pro și HUAWEI Mate X3 ies din cutie cu o gamă completă de aplicații funcționale. AppGallery adună 580 de milioane de utilizatori activi lunar, iar acum, cu căutare inteligentă și diverse forme de servicii, oferă mai multe opțiuni pentru a găsi și experimenta aplicațiile preferate de utilizatori. Un exemplu de cooperare fructuoasă cu partenerii din industrie este aplicația globală de mesagerie Viber. Este o aplicație sigură, private și distractivă de mesagerie și apelare, care conectează peste un miliard de oameni din întreaga lume și este una dintre primele mărci importante care s-a alăturat AppGallery.

 

Seria HUAWEI WATCH 4: o atingere pe încheietura mâinii pentru o viață mai sănătoasă

HUAWEI continuă să promoveze bunăstarea fizică prin monitorizarea permanentă a sănătății

disponibilă în suita sa cuprinzătoare de dispozitive inteligente. Seria HUAWEI WATCH 4 este o nouă gamă de dispozitive inteligente, inclusiv HUAWEI WATCH 4 și HUAWEI WATCH 4 Pro, ambele moștenind tehnologia și inovația seriei WATCH, care acum este și mai mult concentrată pe managementul sănătății. Datorită monitorizării sănătății cu o singură atingere și în mai multe puncte de la HUAWEI; a avea grijă de sănătatea cuiva este la fel de ușor ca o atingere pe încheietura mâinii.

 

Multiplul campion mondial și olimpic Sir Mo Farah și-a început parteneriatul cu HUAWEI cu WATCH GT 3, apreciat de critici, în 2021, iar ceasurile HUAWEI au devenit o parte integrantă a antrenamentului riguros și a stilului său de viață sănătos de atunci.

 

“Îmi place gama de ceasuri inteligente HUAWEI. Fiecare dintre ele are ceva unic de oferit, fie că este vorba de GPS-ul extrem de precis al WATCH GT Runner, sau de designul de lux superb al noului WATCH Ultimate. Orice aș face sau oriunde aș merge, pot lua exact dispozitivul potrivit pentru a-mi satisface perfect nevoile. Noul HUAWEI WATCH 4 este un alt câștigător. Îmi place finisajul premium din titan, iar ecranul este ceva nemaiîntâlnit în lumea asta! Și, deși majoritatea oamenilor cred că mie și antrenorului meu ne pasă doar de urmărirea capacității de alergare, de fapt, valorile generale de sănătate sunt foarte importante pentru a ajuta la analiza unde sunt nivelurile mele de performanță. Deci, funcția de sănătate cu un singur buton a WATCH 4 va face obținerea tuturor acestor informații cu adevărat, foarte ușoară. Îmi place!” – a spus Sir Mo Farah.

 

PC-uri de ultimă generație pentru uz profesional, la birou ori la domiciliu

De asemenea, HUAWEI a prezentat noul HUAWEI MateBook X Pro, un laptop ultra-subțire, ușor, care combină estetica, inovațiile și inteligența într-unul singur și care oferă o formă mobilă incredibil de ușoară și convenabilă și HUAWEI MateBook 16s – un laptop cu ecran mare de 2,5K cu procesor puternic Intel® Core™ din a 13-a generație, oferind utilizatorilor o modalitate fără probleme de a-și extinde inspirația și de a optimiza productivitatea.

 

Disponibilitate și prețuri

Dispozitivele prezentate vor fi disponibile în România în magazine și online, în magazinul oficial HUAWEI Store – https://consumer.huawei.com/ro/offer/, de la data de 9 mai 2023. Lista de preturi va fi urmatoarea:

· HUAWEI P60 Pro 256GB – 5799 lei

· HUAWEI P60 Pro 512GB – 6799 lei (model exclusiv in HUAWEI Store)

· HUAWEI Mate X3 – 9999 lei În HUAWEI Store, clienții care achiziționează noile smartphone-uri HUAWEI P60 Pro sau HUAWEI Mate X3, în perioada 9-21.05.2023, beneficiază de pachet gratuit cu smartwatch WATCH GT 3. Aditional, aceștia pot utiliza, în aceeași comandă, cuponul special gratuit pentru a primi și căști FreeBuds 5, cupon disponibil la abonare sau pentru cei care l-au revendicat anterior. Astfel, clienții pot obține, în aceeași comandă: smartphone HUAWEI P60 Pro, smartwatch HUAWEI WATCH GT 3 și căști HUAWEI FreeBuds 5.

 

În plus, toți clienții care achiziționează noile produse, intră automat în tragerea la sorți, în urma căreia pot câștiga 1 super laptop HUAWEI MateBook X Pro sau unul dintre cele 10 tricouri semnate de Irina Rimes.

În HUAWEI Store, clienții primesc dublu puncte HUAWEI la achiziționarea acestor produse. Până la 135 lei în puncte HUAWEI, pentru HUAWEI P60 Pro și până la 199 lei în puncta HUAWEI, pentru HUAWEI Mate X3. Aceștia pot opta pentru 12 rate fără dobândă și se bucură de livrare rapidă și gratuită.

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Au fost înființate paisprezece centre de cercetare și dezvoltare în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unități de afaceri ale HUAWEI și acoperă smartphone-uri, computere și tablete, wearables și servicii cloud etc. Rețeaua globală a HUAWEI este construită pe o experiență de peste 30 de ani în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din întreaga lume.

 

Pentru actualizări și informații constante despre HUAWEI Consumer BG, urmăriți: Facebook: https://www.facebook.com/HUAWEImobileRO Twitter: https://twitter.com/HUAWEIMobile Instagram: https://instagram.com/HUAWEImobilero YouTube: https://www.youtube.com/@HUAWEImobileromania9525 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata