Holly Willoughby face dezvăluiri despre viața de căsătorie cu soțul ei, Dan Baldwin

Trăim în interiorul și în afara pandemiei de aproape un an acum, iar prezentatorul de la Dancing on Ice, Holly Willoughby, ar fi putut găsi cheia unei căsătorii armonioase în acest timp stresant.

Vedeta a împărtășit o perspectivă asupra modului în care supraviețuiește închiderii cu soțul ei Dan Baldwin în timpul segmentului This Morning și sună ca niște gesturi mici și frumoase care aduc multă iubire.

Holly a fost foarte deschisă în ultimul an cu privire la modul în care bărbatul ei producător ușurează orice tensiune potențială care ar putea apărea din faptul că este acasă tot timpul împreună. Vorbind cu co-gazda Phillip Schofield și Vanessa Feltz în timpul unui segment de telefon despre lupta cu familia ta în timpul blocării, Holly a dezvăluit că Dan a câștigat puncte brownie pentru că a făcut „lucruri frumoase” fără ca ea să-i ceară.

Ea a spus: „De asemenea, cred că a face mici lucruri frumoase îți oferă un pic de libertate și în alte zone. De exemplu, dacă fac ceva și Dan va veni să-mi facă o ceașcă de ceai, sau atunci când mă întorc acasă și el pune rufele la spălat, fără ca măcar să îl rog.

Apoi, într-un fel închid ochii la toate aceste alte lucruri, de aceea cred că a face lucruri mici pentru a ajuta face o mare diferență. ”

Știm că există un alt mod care o ajută pe Holly să se descurce cu faptul că s-a închis în casă pentru majoritatea timpului – bea! Vedeta de televiziune a dezvăluit obraznic că s-a bucurat de o perioadă ciudată în timpul petrecut în blocaj. Vorbind cu co-starul ei Celebrity Juice, Keith Lemon, în seria sa de pe YouTube, Keith Lemon’s Doing’s, mama de trei copii a explicat că și-a lustruit o sticlă de vin în weekendul trecut. Când a fost întrebată dacă a băut de Keith, Holly a spus: „Nu m-am oprit, m-am gândit oare – este deja timpul pentru un Aperol Spritz?”

Ea a continuat: „Problema este că ai propria sticlă de vin și stai acolo făcând asta [mimes turnând vin]. Nu este ca și cum ai fi trebuit să mergi la bar.

M-am trezit duminică dimineață, a fost ca cea mai proastă mahmureală a mea din 2020. Nu-mi aminteam să fi intrat din propria mea cameră din față „.

Vedeta Dancing On Ice a adăugat că sesiunea ei de băut a fost doar „puțin amuzantă” din când în când, dezvăluind lui Keith că în mod normal nu bea prea mult. Ținând o cană pe care scria „Crăciun cu tine”, Holly le-a arătat telespectatorilor că s-a întors la ceai după vechile ei păcăleli.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata