Gryffin a lansat albumul “Alive”

Gryffin a lansat albumul “Alive”. Materialul este plin de colaborări uimitoare cu superstaruri precum Kygo, Tinashe, MØ și OneRepublic.
Albumul începe cu piesa-titlu, cu Calle Lehmann, un record house cu tentă pop, destinat nenumăratelor învârtiri în cluburile din întreaga lume. Alte momente importante includ „Scandalous”, asistat de Tinashe – o colaborare dinamică care prezintă măiestria imnurilor de dans a lui Gryffin – și cea mai recentă lansare a lui „Forever”, cu Elley Duhé, o piesă house plină de ambiție și optimism. Cu mai multe melodii noi, Salem ilese în „Glitch In The Simulation” și Matt Maeson în „Lose Your Love”.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/AlivePR

Cu albumul său de debut Gravity, Gryffin a afișat o abilitate neobișnuită de a crea imnuri electronice nuanțate din punct de vedere emoțional, care se ridică la înălțimi delirante și se blochează imediat în creierul tău. Acum, cu Alive, el și-a perfecționat și mai mult marca sa orbitoare de muzică de club, compunând aranjamente elaborate, care sunt echilibrate, urgente și captivante.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata