Grupul MOL angajeaza 74 de absolventi prin intermediul programului „MOL Growww” editia 2023

74 de absolvenți vor fi angajați în 7 țări și vor lucra la soluții pentru avansarea mobilității, energiei și sustenabilității în Europa Centrală și de Est, prin intermediul programului „MOL Growww” ediția 2023;

În cei 17 ani de la înființarea sa, programul „MOL Growww” a atras peste 2.500 de candidați absolvenți din întreaga regiune.

 

Budapesta, 04 mai 2023 – Grupul MOL va angaja 74 de absolvenți talentați, oferindu-le ocazia să lucreze la soluții care promovează mobilitatea, energia și sustenabilitatea în 7 țări din Europa Centrală și de Est, prin intermediul celei de-a 18-a ediții a programului „MOL Growww”.

MOL lansează ediția din 2023 a unuia dintre cele mai apreciate programe regionale pentru absolvenți – „MOL Growww”. Programul se desfășoară pe durata unui an și le oferă tinerilor talentați, proaspăt absolvenți de studii superioare, posibilitatea să își înceapă cariera în cadrul uneia dintre cele mai importante și stabile companii energetice din Europa Centrală și de Est, și să lucreze la soluții care promovează mobilitatea, energia și sustenabilitatea în regiune.

În cadrul programului „MOL Growww”, absolvenții care vor fi angajați vor face parte dintr-o echipă internațională dinamică și vor fi îndrumați pas cu pas de profesioniștii MOL cu expertiză în domeniile lor de activitate. După etapa de recrutare, cei 74 de „Growwwers” își vor începe călătoria de dezvoltare profesională astfel: 44 dintre ei vor lucra la sediul MOL din Budapesta, 9 la sediul INA din Zagreb, 12 la sediul Slovnaft din Bratislava și 5 la sediile MOL România din București și Cluj-Napoca.

MOL este o companie în continuă dezvoltare, care aspiră să devină un jucător cheie în economia circulară în Europa Centrală și de Est. MOL are ca obiectiv reducerea emisiilor de carbon și își propune să ofere energie verde și sigură pentru întreaga regiune. Pe lângă domeniul energiei, MOL desfășoară activități importante în domenii precum chimie durabilă, mobilitate, retail și managementul eficient al deșeurilor. MOL caută colegi talentați alături de care să contribuie la crearea unui viitor sustenabil și la progresul întregii regiuni. Pentru atingerea acestui obiectiv, MOL crede cu tărie în oameni și investește în dezvoltarea profesională a celor care îi împărtășesc această viziune.

Lana Faust Krizan, Vice Președinte al Departamentului de Resurse Umane al MOL Group a declarat:

„Acesta este al 18-lea an în care derulăm programul Growww. În ultimii 17 ani, 2.500 de tineri talentați s-au alăturat Grupului MOL prin intermediul acestui program, oferindu-ne perspective și idei noi, și astfel contribuind cu adevărat la dezvoltarea companiei. Sunt colegi talentați, orientați către rezultate, care caută constant soluții în domeniile lor de activitate. Sunt acei oameni care își pun în fiecare zi întrebarea: cum pot face acest lucru mai bine?”

Gabriela Neamțu, Director de Resurse Umane al MOL România a declarat:

„Îi încurajez pe toți tinerii absolvenți să aplice în cadrul programului MOL Growww pentru a se alătura echipei MOL România, dacă simt că vor să facă parte dintr-o comunitate energică de oameni entuziaști, dedicați și pasionați de munca lor. Aici le vom oferi ocazia de a crește atât în plan individual, cât și la nivel de echipă. Fiecare coleg care ni se alătură are atuuri și experiențe diferite, însă evoluția sa profesională este rezultatul colaborării și interacțiunii cu alți oameni, de la care poți mereu să înveți ceva nou. Programul Growww este un început minunat pentru acei tineri absolvenți care visează la construirea unei cariere profesionale de excepție într-una dintre cele mai mari companii din regiune și care își doresc să contribuie la dezvoltarea durabilă și să modeleze viitorul industriei împreună cu noi.”

Szabolcs Kozma, fost „Growwwer” și actual Director de Logistică MOL Ungaria a declarat:

„Amintirea programului GROWWW la care am participat rămâne pentru mine o călătorie minunată alături de o echipă extraordinară. Pe parcursul celor 12 luni am colaborat la proiecte comune, am avut mentori care ne-au îndrumat, am învățat de la colegii din top management și am avut parte de multe momente distractive. Însă, desigur, a fost și o perioadă de muncă intensă. Această experiență m-a ajutat să devin liderul care sunt astăzi.”

Tinerii absolvenți pot aplica pentru pozițiile deschise în cadrul MOL Group accesând adresa: https://molgroupcareers.info/en/growww-graduate-programme

Contact de presă:

pressoffice@mol.hu

***

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie internațională integrată de petrol, gaze naturale, petrochimie și retail, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operațiuni în peste 30 de țări, o forță de lucru dinamică formată din 25.000 de angajați în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie. Grupul MOL controlează trei rafinării și două unități petrochimice la nivelul managementului integrat al lanțului de aprovizionare în Ungaria, Slovacia și Croația. Compania are, de asemenea, o rețea de aproape 2.000 de stații de servicii în 10 țări din Europa Centrală și de Sud-Est. Activitățile de explorare și producție ale Grupului MOL sunt susținute de o experiență de peste 85 de ani în domeniul hidrocarburilor și 30 de ani în injecția de CO2. În prezent, activitățile de producție se desfășoară în 8 țări, iar cele de explorare în 10 țări.

MOL se angajează să își transforme operațiunile tradiționale bazate pe combustibili fosili într-un model de afaceri sustenabil, cu emisii scăzute de carbon, și aspiră să devină neutră din punctul de vedere la emisiilor de carbon nete până în 2050, contribuind totodată la formarea economiei circulare cu emisii scăzute de carbon în Europa Centrală și de Est

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata