Grimus lansează noua piesă „Albie” cu un videoclip live parte din proiectul „DIUD, where’s my tune?”

Clujenii de la Grimus continuă promovarea viitorului lor album de studio printr-o piesă nou lansată – „Albie” – o piesă care ar fi trebuit să fie un simplu intermezzo pe noul album de studio Grimus, dar producătorii Alexei Țurcan și Dan Georgescu de la UNDA Recording Studios au fost de altă părere. Astfel, „Albie” a devenit prin aportul lor o piesă de sine stătătoare, cu o atmosferă aparte nu doar în cadrul noului disc, ci și raportat la întreaga discografie Grimus.

Urmăriți „Albie” acum într-o înregistrare live marca DIUD, parte din proiectul „Diud, where’s my tune?”. Regia clipului live este semnată de Andrei Gheorghe.

Grimus – Albie [Live @ DIUD, where’s my tune?]
https://youtu.be/CKktTYDbusM

”Oamenii sunt ființe fragile. Sufletele lor sunt ca albiile unor râuri, iar viețile lor sunt râurile. Atât timp cât râul e liniștit, albia rezistă. Dar când râul e prea învolburat, apele se revarsă peste liniștea noastră, își ies din matcă și ne inundă. În acel moment simțim că nu mai suntem stăpâni pe viețile noastre și ne lăsăm duși de val”. – Vali Rauca, Grimus

Cântecul „Albie” este disponibil pentru streaming și download la acest link – https://smarturl.it/grimus-albie

Piesa „Albie” a fost înregistrată în studioul UNDA Recording, producători – Alexei Țurcan și Dan Georgescu, inginer de sunet – Dan Georgescu, inginer asistent – Nik Mård. Mixul și masterul au fost realizate de Dan Georgescu. Noul album de studio Grimus va conține piese în limba română și va fi lansat în toamna acestui an.

GRIMUS:
Bogdan Mezofi – voce
Vali Rauca – voce, chitară
Cristian Csapo – chitară, voce
Titus Vădan – bass
Lehel Kiss – clape
Turi Gabor-Peter – tobe

https://fb.com/grimusworld
https://instagram.com/grimusofficial

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata