Grațiela Duban s-a reîntors acasă. Cum a fost primită de către soțul ei după episodul din Survivor

Gabriela Duban a ieșit din competiția Survivor și a revenit în România. Citește în continuare să aflii cum a fost așteptată vedeta de către soț după imaginile apărute în timpul concursului, dar și cum a găsit casa la întoarcere:

Grațiela Duban a fost o concurentă disputată în cadrul competiției. A avut diverse conflicte cu Elena Ionescu, care a afirmat că doarme în brațele lui Bogdan Vlădău. În plus, pe durata concursului, s-a arătat foarte apropiată și de concurentul Ghiță. A găsit consolarea în brațele lui în clipele tensionate și au făcut câteva gesturi curajoase chiar și în fața celorlalți colegi din echipa Faimoșilor.

Au declarat în nenumărate rânduri că nu se petrece nimic mai mult între ei decât o simplă prietenie, doar că imaginile au arătat cu totul altceva. Au împărțit aceeași canapea, foarte aproape unul de celălalt. Au râs, au mâncat popcorn, s-au jucat iar apoi s-au tachinat, și-au aruncat priviri cu subînțeles și s-au distrat fără probleme. S-au simțit foarte bine unul compania celuilalt.

Grație Duban nu își imaginează că s-a întors înapoi acasă

Cât despre primirea pe care a avut-o din partea soțului ei, Andrei Duban, Grațiela s-a arătat foarte încântată și fericită. Și-a lăudat partenerul care s-a descurcat foarte bine în lipsa ei. Se pare că Andrei a făcut cumpărăturile necesare, a gătit, s-a ocupat de copil dar și de udatul florilor.

Am călătorit foarte bine, echipa emisiunii a făcut în așa fel încât totul să decurgă fără probleme, am respectat regulile și igienă strictă impusă de  contextul acestei pandemii. Lumea pe care am lăsat-o am regăsit-o cu fundul în sus. E greu să îți imaginezi scenariul acesta.  Acum sunt în perioada de autoizolare, Andrei a cumpărat mare parte din cele necesare pentru zilele în care vom stă în casă. Ne simțim forțe bine și timpul petrecut împreună este minunat pentru noi. Încerc să mă readaptez la fusul orar, mi-e destul de dificil. Sunt dezorientată, încă nu realizez că sunt acasă.

De asemenea, frigiderul era plin, iar Andrei m-a așteptat cu sarmale și șnițele după o rețeta proprie. M-a depășit în bucătărie! Nu mi-am imaginat că o să descurce atât de bine. Florile sunt îngrijite, înflorite. Îmi dau seama că m-a înlocuit cu succes „, a afirmat Grațiela Duban pentru wowbiz.ro.

Grațielei Duban îi este în permanență foame: „Simt nevoia să mănânc în continuare orez”

Fosta concurentă de la Survivor România a dezvăluit că încă simte nevoia permanentă de a mânca și continuă să mănânce orez.

Îmi este în permanență foame. Andrei se sperie pentru că în zece ani nu m-a văzut mâncând atât. Simt nevoia să mănânc în continuare orez. Prepar orezul cum îl făceam acolo. Am înlocuit apa de cocos cu lapte de cocos, pentru că nu am găsit apă bio, de la sursă, cum îmi aducea Cezar; adaug o bucățică de unt, iese  foarte, foarte cremos, cum îmi ieșea pe insula. Acum combin cu banană pe care o pisez până devine piure și adaug Nutella„, a mai comentat ea.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: playtech.ro, youtube.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata