Golan lansează piesa „Rising to Fall”

Golan lansează piesa electro „Rising to Fall”, care va fi inclusă pe al doilea album de studio, intitulat „1”, si care va apărea pe 12 august. Versurile cântecului au fost scrise de Mihai Ristea, muzica a fost compusă de Mihai Ristea, Alexandru Burcea și Florian Nicolau, iar piesa a fost produsă de Golan.  Expresia „Rising to Fall” ne duce cu gândul la pasărea Phoenix din mitologia greacă, o pasăre mitică ce are puterea de autoincendiere periodică și regenare din propria cenușă. Deci, titul piesei sugerează că toate obstacolele pe care le întâmpinăm pe parcursul vieții sunt un „rău necesar”, niște experiențe care ne clădesc mai puternici și ne învață lecții importante fără de care nu am putea avansa pentru că nu am fi capabili să ne depășim propria condiție.

De asemenea, „Rising to Fall” poate fi considerat si procesul de „trial and error”, atunci când încercăm sa ne descoperim pe noi înșine. Acest mesaj este comunicat de-a lungul piesei, atât prin ritmurile de blues care ne invită la relaxare pentru a intra în starea de meditație si reflectare, cât și prin versurile melodiei: „As we descend so carelessly in the search of who we are, / What is closer now was far from me, / Rising to fall just right where I m supposed to be”.

Pe lângă lansarea unor piese electro antemice, Golan a susținut peste 100 de live-performance-uri anual și, de-a lungul timpului, a participat alături de Parov Stelar în cadrul turneului lor european, pe lângă festivaluri precum Sziget Festival, Frequency Festival, Europa Vox, Releaste Atena, Electric Castle, Untold, Eurosonic, BUSH și multe altele.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata