Glockenbach x ClockClock lanseaza piesa “Brooklyn”

Glockenbach a lansat noua lor piesă dance pop electrizantă, „Brooklyn”, care ne trezește nostalgia nopților de vară petrecute dansând în diverse locuri. Venind în urma pieselor apreciate, „Redlight” feat. ClockClock și „Dancing In The Dirt” feat. Mougleta, colectivul de producători Glockenbach prezintă încă o piesă excepțională, amintindu-ne că ei sunt unul dintre proiectele electronice si pop cele mai impresionante ale Germaniei.

Totul se învârte în jurul muzicii, deci are sens că Glockenbach respinge orice fel de branding în jurul identității lor, preferând să rămână anonimi și să lase muzica lor să strălucească sub lumina reflectoarelor. Țelul lor este să producă muzică electro pop formidabilă care să răsune în toate colțurile planetei. Glockenbach sunt producători, magicieni ai sunetelor și beat-urilor, artiști, inovatori și, mai presus de toate, naratori.

În timp ce piesa de debut, „Dancing in the Dirt”, în colaborare cu Mougleta, este despre o relație ce se destramă, „Redlight” feat. ClockClock este o piesă despre acel moment dulce și magic, despre o întâlnire sortită, care declanșează un caleidoscop de emoții. Ambele piese au adus realizări mărețe pentru Glockenbach: „Dancing in the Dirt” a ajuns în top 40 al chart-urilor de airplay din Germania și a acumulat peste 10 milioane de stream-uri. „Redlight” a intrat direct in top 50 al chart-urilor de airplay, a petrecut mai bine de două luni în top 20 al chart-urilor de pe Spotify din Germania și a acumulat peste 30 de milioane de stream-uri la nivel global, într-un timp foarte scurt.

Entuziasmul din jurul actului muzical Glockenbach a luat amploare: „Redlight” a cucerit numeroase teritorii europene, începând cu Polonia și alte țări est-europene precum Rusia, dar incluzând și Italia, Suedia și tările din Benelux.

Acum, Glockenbach își etalează cea mai recenta reușită: Completată, încă o data, de vocea incredibilă a lui ClockClock, „Brooklyn” vorbește despre dorința de a te întoarce într-un timp și un loc, unde emoțiile și amintirile se reunesc pentru a crea împreună ceva nou și minunat – și despre sentimentul volatil al nopților de vară petrecute pe un rooftop până la răsărit.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata