Global Records își mărește portofoliul cu o stea în devenire: Eva Timush

Cu o comunitate online impresionantă în social media și o ascensiune continuă pe TikTok, EVA TIMUSH are toate ingredientele necesare devenirii unui star adevărat!

Prezența ei din 2018 de la Vocea României a venit cu un nou val de popularitate, adunând peste 20 de milioane de vizualizări, ce au ajutat-o să construiască două comunități impresionante în social media: peste 300k de urmăritori pe TikTok și peste 400k pe Instagram.

„Toată viața mea am așteptat acest moment! Merg la concursuri de când mă știu, dar simt că 2022 este anul în care mă voi face remarcată prin propriile piese. Sunt recunoscătoare pentru echipa profesionistă pe care o am lângă mine la Global Records. Ei mă vor ajuta să construiesc drumul spre succes. Urmăriți-mă pentru că în scurt timp voi lansa primul videoclip <<Tattoo>>!”, a spus EVA despre acestă nouă colaborare.„Intuiția mea spune că EVA va fi un superstar internațional! Are o prezență de neegalat, frumusețea ei vorbește de la sine, iar talentul pe care îl posedă este cireașa de pe tort. Sunt extrem de încântat pentru viitorul ei alături de noi. EVA TIMUSH este gata să fie următorul mare artist!”, a declarat Ștefan Lucian, fondator Global Records.De cum a pășit în Global Records, proiectele ei au început să prindă viață. Primul ei single – “Tattoo” – este rodul artistic al celor mai mari talente din acest moment de la Global Records. Piesa a fost scrisă de Minelli, cantautoare regăsită în topurile internaționale prin propriile piesele Rampampam & Nothing Hurts, dar și hit-urile INNEI, UP & Flashbacks. Producția muzicală este semnată de Alex Cotoi, Marcel Botezan & Sebastian Barac care sunt creditați pentru munca lor pe piese lansate de Alok, Pitbull & Nicki Minaj, dar și cele mai mari piese semnate INNA – Up, Hot, Flashback & Deja Vu, și multe altele.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata